Derya Uluğ’a tam not

Pop müziğin parlayan isimlerinden Derya Uluğ, bayramda Optimum Outlet’te düzenlenen ilk imza günü etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Güzel fiziği ve sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan genç şarkıcı için hayranları Optimum’a akın etti.

  • 0
  • 832
Derya Uluğ’a tam not
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Optimum Outlet Alışveriş Merkezi bu bayram düzenlediği etkinlikler kapsamında sevilen şarkıcı Derya Uluğ’u İzmirlilerle buluşturdu.

Mini bir konser veren şarkıcı popüler şarkılarını sevenleri ile birlikte seslendirdi. Güzel popçu, mini konserinin ardından hayranları için son albümünü ve fotoğraflarını imzaladı. Optimum ziyaretçileri hem göze hem kulağa hitap eden genç şarkıcı ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Müzik dünyasındaki başarılı çalışmaları kadar sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken Derya Uluğ, kendisini yakından görmek isteyen hayranları ile sohbet edip fotoğraf çektirdi. Yaz boyunca dillerden düşmeyen şarkısı “Okyanus” ile iyi bir çıkış yaparak Türk pop müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan güzel yıldız, şarkısını bu sefer Optimum ziyaretçileri ile birlikte seslendirerek sesi ve sahnesiyle izleyenlerden tam not aldı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv