Desa Enerji ve Desa Elektrik Wenergy Fuarı'nda yerini aldı

Yaşar Topluluğu’nun elektrik ve ısı enerjisi üretimi, elektrik toptan satışı ve tedariki alanlarında faaliyet gösteren şirketleri Desa Enerji ve Desa Elektrik, 9-11 Mayıs 2023 tarihlerinde “Dünyanın Enerjisi İzmir’ de Buluşuyor” temasıyla Fuar İzmir’de düzenlenen, 300’ü aşkın sektör paydaşını uluslararası alıcı ve yatırımcılar ile buluşturan WENERGY–Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’nda yer alıyor.

  • 0
  • 929
Desa Enerji ve Desa Elektrik Wenergy Fuarı'nda yerini aldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Enerji sektöründeki hizmet ve yeniliklerin de paylaşılacağı WENERGY’de, başta rüzgar ve jeotermal olmak üzere çeşitli yenilenebilir enerji başlıklarında kojenerasyon, üretim, dağıtım ve iletim sistemleri, enerji verimliliği, dijitalleşme, elektrikli araç ve şarj teknolojileri gibi alanlarda en yeni ürün ve hizmetler sergileniyor.

Desa Enerji ve Desa Elektrik’in Fuar İzmir B Holü, 224A’da bulunan standında, toplam 20,8 MW kurulu güce sahip kojenerasyon santrali, toplam 2000 Kwe GES kurulu gücü ile hayata geçirilen sürdürülebilir enerji yatırımları, AC / DC elektrikli şarj istasyonları çözümleri, alanında uzman kadroları ile etüt çalışmaları sonrasında sunulan mühendislik ve karbon emisyonlarının azaltılmasına katkı sağlayan enerji verimliliği danışmanlık hizmetleri ile dijital süreç yönetimleri konularında ziyaretçilere bilgi veriliyor. Desa Enerji ve Desa Elektrik, fuarda farklı pazarların ihtiyaçlarına çözüm olabilecek ürünlerini sergilerken, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sektörel iş birliklerini de güçlendirmeyi hedefliyor.

Desa Enerji-Desa Elektrik
1996 yılında kurulan Desa Enerji, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) aldığı lisans ile Pınarbaşı ve Viking Kağıt santrallerinde doğal gaz kullanarak elektrik ve ısı enerjisi üretimi gerçekleştirirken, 2016 yılında kurulan Desa Elektrik, elektrik toptan satış ve tedarik şirketi olarak faaliyet gösteriyor. Yaşar Topluluğu şirketlerinin elektrik ihtiyacının yaklaşık %40’ını karşılayan Desa Elektrik, Topluluk dışı şirketlere de elektrik tedariki sağlıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Arşiv