Destekçilere plaketli teşekkür

  • 0
  • 602
Destekçilere plaketli teşekkür
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Polis Teşkilatı’na maddi ve manevi desteklerde bulunan kişi ve kurumlara teşekkür etmek amacıyla plaket töreni düzenledi. Kaya İzmir Thermal & Convention’da gerçekleştirilen yemekli gecede, en az 10 bin TL’lik bağış yapanlar ile otomobil ve beyaz eşya gibi maddi bağışlar sağlayan 74 kişiye plaketleri verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde organize edilen törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Hasan Küçükakyüz, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, iş ve meslek odalarının yöneticileri ile işadamları katıldı.

Tören öncesinde konuşma yapan Emniyet Müdürü Uzunkaya, “Pek çok birimiyle gece gündüz hizmet veren Polis halkın dostudur. Sizler de Emniyet Teşkilatımıza yaptığınız bu önemli katkılarla polis dostu olduğunuzu gösterdiniz. Destek olan herkese ve gecemizin düzenlenebilmesi için bizlere kapılarını açan Kaya Thermal ailesi ile Genel Müdür Muzaffer Tağıl’a yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv