DEÜ İşletme Fakültesi bin 195 fidana can verdi…

  • 0
  • 634
DEÜ İşletme Fakültesi bin 195 fidana can verdi…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi, Ege Orman Vakfı işbirliği ile Çeşme-Ildırı-Kadıovacık ağaçlandırma sahasında bin 195 fidanlık koru oluşturdu. DEÜ İşletme Fakültesi Korusu’nda fidan dikim töreni düzenlendi.

Düzenlenen fidan dikim törenine DEÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, “Sosyal sorumluluk projesi olarak bir protokol imzaladık ve tahminimizin üzerinde ilgi gördü. Yaptığınız stant çalışmaları ile ağaçlandırma çalışmalarımızı tanıttınız ve yeni fidanlara can vererek doğanın yüzünü güldürdünüz.” dedi.Metin Gençol, katkılarından dolayı teşekkür ederek Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak’a plaket takdim etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak, Ege Orman Vakfı ile birlikte yürüttüğümüz proje ile  İzmir ve çevresine yeni fidanlar  kazandırmayı ve genç nesillere yeşil bir çevre bilinci aşılamayı hedefliyoruz. Hedefimiz 10 bin fidan. Ağaçlandırma çalışmasına katkımız devam edecek.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv