DEÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda törenle görev değişimi

  • 0
  • 826
DEÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda törenle görev değişimi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde üst üste iki dönem (6 yıl) Dekanlık görevini yürüterek yaş sınırından emekliye ayrılan Prof. Dr. Tülay Canda, görevini Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün tarafından Dekan vekili olarak atanan Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gamze Çapa Kaya’ya törenle teslim etti. Dekanlık makamında düzenlenen devir teslim töreninde Profesör Canda, iki dönem birlikte çalıştığı Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gamze Çapa Kaya ve Prof. Dr. Pınar Tuncel’e değerli hizmetleri için teşekkür etti ve çiçek sundu. Samimi atmosferde geçen törende Profesör Dr. Gamze Çapa Kaya da Prof. Dr. Canda’ya çiçek vererek teşekkür etti.
         
Prof. Dr. Canda konuşmasında;  “Dekanlık görevimi yaptığım 6 yıllık sürede Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Füzün bu görevi verdi. Ben de Dekan Yardımcılarımı seçtim, 6 yıl birlikte uyum içinde çalıştık. Dekan yardımcılarım Prof. Dr. Gamze Çapa Kaya, Prof. Dr. Pınar Tuncel, Fakülte Sekreterimiz Yunus Karslı ve çok değerli özel kalemimizle birlikte güven, iş disiplini, karşılıklı sevgi, saygı içinde kurumumuza en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bu görevi devrederken gözüm hiç arkada değil. Akademik işleyişte yeni bir dekan atanıncaya kadar sistemin vekaletle yürütülmesi sürecinde Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Füzün sağduyuya en güzel örneği verdi. Dekan yardımcılarımızdan en kıdemli olan Profesör Dr. Gamze Çapa Kaya’yı vekaleten görevlendirdi. Bu bence gelecek kuşaklara hem akademik kültür, hem de devlet anlayışı açısından çok önemli bir mesaj. Devlette görevler kesintisiz yapılır. Planlanmış çalışmalar devam ettirilir. Daha iyisini yapmak başlıca hedeftir.  Ben bu görevi gönül rahatlığı ile Prof. Dr. Gamze Çapa’ya devrediyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dekan Vekilimiz görevini, 6 yıldır birlikte çalıştığı Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Pınar Tuncel ile birlikte yürütecek. En iyi şekilde yürüteceklerine yürekten inanıyorum” dedi.
        
 Yeni göreve atanan Dekan Vekili Prof. Dr. Gamze Çapa Kaya devir teslim töreninde şöyle konuştu: “Biz de Tülay Hoca’ya çok teşekkür ediyoruz. Devlet kavramını, kurumda devamlılığı, çalışkanlık, disiplin, kuruma aidiyet duygusunun önemini ve beraber çalıştığı insan nasıl yetiştirilir bizlere öğretti. Bu görevi bana veren Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Füzün’e çok teşekkür ediyorum. Prof. Dr. Pınar Tuncel ve tüm çalışma arkadaşlarımız ile layık olmaya çalışarak en iyi şekilde görevimizi yürüteceğiz.”   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv