Devler ligindeki yerini sağlamlaştırdı

  • 0
  • 681
Yazı Boyutu:

Türk otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından ErkuntTraktör, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı Türkiye’nin En Büyük500 Sanayi Kuruluşu listesinde, bu yıl 393’üncü sırada yer aldı.

Sanayi maratonunda genç bir marka olarak 10’uncu kuruluşyılını kutlayan ve geçtiğimiz yıl ilk kez İSO ilk 500 listesine giren ErkuntTraktör, bazılarının bir asırı devirdiği 36 traktör markasının yer aldığıTürkiye pazarında en çok satan markalardan biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Traktörün anavatanı kabul edilen İngiltere başta olmaküzere; 26 ülkeye ihraç edilen uluslararası markası ArmaTrac ile istikrarlı birşekilde ilerleyen Erkunt Traktör, Türkiye otomotiv sektörü için emin adımlarlabüyüyen kalıcı bir değer olduğunun sinyallerini veriyor.

Babası Mümin Erkunt’un, 1953 yılında Ankara’da kurduğu vePerkins,  ZF gibi dünyaca ünlü otomotivmarkalarının stratejik üretim ortağı olan Erkunt Sanayi A.Ş.’nin özellikletraktör parçaları üretiminde edindiği tecrübenin yollarına her zaman ışıktutacağını kaydeden Erkunt Traktör Genel Müdürü Zeynep Erkunt Armağan, “Erkunt,bize sadece bu deneyimi aktarmakla kalmadı. Aynı zamanda emeğin yüceliğini,insanların hayatlarını daha iyi kılabilmek için üretmenin önemli olduğunugösterdi. Asıl hedefin para kazanmak değil, insanlara hizmet etmek olduğunuöğretti. Başarılarımız bize doğru yolda yürüdüğümüzü gösteriyor. Bizi Türkçiftçisine en iyi traktörü üretmeye devam etmek için, daha da yüreklendiriyor”dedi.

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da ilk ve tek kadıntraktör üreticisi olan Zeynep Erkunt Armağan, “Başarılarla dolu bu yolubirlikte yürüdüğümüz tüm çalışanlarımıza, Türkiye’nin dört bir tarafındakiyetkili satıcı ve servislerimize, Türkiye’nin kendi traktörüne inanarak,kendine iş ortağı edinen tüm çiftçilerimize, kısacası 10 yılda oluşan bukocaman Erkunt Ailesi’nin tüm üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv