Dikili altın çağını yaşayacak

  • 0
  • 1.131
Yazı Boyutu:

DikiliBelediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçede atıl bulunan boş alanlarıtek tek değerlendirmeye aldı. Başkan Tosun, “Belediye ekiplerimizin özveriliçalışmalarıyla Dikili altın çağını yaşayacak” dedi.  

DikiliBelediyesi’ne ait tüm birimler Dikili’yi güzelleştirmek ve daha yaşanılabilirbir ilçe oluşturmak için harekete geçti. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğübelirledikleri bölgelerde hazırlanan projeleri tek tek hayata geçirirken,ilçenin eksiklikleri bir bir gideriliyor. Birlik ve beraberliğin her alandaönemli olduğunu vurgulayan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, bu anlayışlayola çıkan belediyenin birlik ve beraberlik içerisinde ortaya çıkardığıçalışmaların, Dikili için övünç kaynağı olduğunu belirtti. 

SanayiSitesi yeşil alana kavuştu
 Dikili’nintüm bölgelerini yeşillendirerek çevre düzenine katkı sağlamak için kollarısıvayan ekipler, Sanayi Sitesi’nin girişinde bulunan boş araziyi park olarakdüzenledi. Sanayiye gelen vatandaşların bekleme alanı olarak kullanabileceğibölgenin bulunmadığına dikkat çeken yetkililer, çimlendirilen parka banklaryerleştirerek, vatandaşların bu konuda yaşadığı eksikliği ortadankaldıracaklarını belirttiler. 

Antrenmansahaları yenileniyor
 DikiliErdal İnönü Stadı’nda yıpranan ve bu nedenle kullanılmayan antrenman sahalarıyenilenerek kullanıma hazır hale getirildi. 2500 metrekare olan sahaçimlendirilerek, etrafını saran teller yenilendi. Antrenman sahalarınınyenilenmesinin ardından, Erdal İnönü Stadı’nda bulunan çimlerin de yenileneceğibelirtildi. 

Dikili’debütün yüzler gülecek
 BaşkanTosun, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları ile birlikte Dikili’nin doğayave çevre temizliğine uygun olarak gelişerek, yepyeni yeşil alanlara ve sportesislerine kavuşacağını belirtti. Tosun, “Kısa sürede çok daha fazla hizmetüretmek için belediyemiz ekipleri geceli gündüzlü çalışmalar yürütüyor.Dikilimizde yaşayan halkımıza kaliteli hizmet sağlayarak, tatile gelenvatandaşlarımızı en iyi şekilde karşılamak istiyoruz. Dikili’de bütün yüzlergülecek. Bizim hedefimiz mutlu ve huzurlu bir ilçeye kavuşmaktır. Sportesisleriyle, yeşil alanlarıyla ve doğal güzelliğiyle baş döndüren bir ilçenintemellerini hep beraber atıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm ekibimizeyürek dolusu sevgiler” şeklinde konuştu. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv