Dikili Belediyesi çalışıyor

  • 0
  • 655
Dikili Belediyesi çalışıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde gerçekleştirdiği çözüm çalışmalarının birer birer tamamlanmasıyla, kentin sokak ve caddeleri bambaşka güzellikte bir çehreye bürünüyor.
 
Yaptığı yatırım hamleleriyle adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyesi’nin mahallelerde başlattığı çözüm odaklı hizmet seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Yeni kaldırım ve yol yapımından, cadde ve sokaklardaki onarım ile tüm altyapı-üstyapı düzenlemelerine kadar her şeye el atan belediye ekiplerinin, yazdan kalma sıcak bugünlerde gerçekleştirdiği itinalı, hızlı ve kaliteli çalışmalar mahallelerde çağdaş bir kent görünüm yaratırken, vatandaşların da yüzünü güldürmeye devam ediyor.
 
Sorunlara Toptan Çözüm
Hizmet götürülen mahallelerde sorunları toptan çözüme kavuşturan Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada yeni yol ve kaldırım yapımından cadde ve sokaklardaki lokal onarımlara varıncaya dek yapılması gereken ne varsa tek tek yerine getiriyor.  Yoğun yağmurlu ve yağışlı günler öncesi Cumhuriyet Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'nde bozulan yolları kilit parke taşlar ile revize eden ekipler, ardından İsmetpaşa Mahallesi 103 sokakta su birikintilerini önleme amacıyla sokaktaki sorunlu bölgeyi yenilenip kaldırım düzenlemesi yaptı.  Çalışmaların diğer bir etabı olan İsmetpaşa Mahallesi 52/1 sokak da yeniden düzenlenerek, zeminin kalitesini arttırmak için sokağa 800 M2 granit zar taşı döşemesi yaptı. Adım adım gerçekleştirilen çalışmaların Gazipaşa Mahallesi ayağında da hummalı çalışmalarına devam eden ekipler, yıllardır kangren yara olarak bilinen 57/1 sokakta da vatandaşlara daha rahat yürüyüş alanı oluşturdu. Soğuk ve yağışlı havalarda buzlanma başta olmak üzere tüm olumsuzlukların neden olacağı eğimli yolda kayma riskinin önlenmesi için kaldırımların yüzeyleri kaymaz betonla kaplanırken, mahallenin yoğun olarak kullandığı bu yolun kalitesi en üst seviyeye çıkarıldı.
 
Kentimiz Her Geçen Gün Artı Değer Kazanıyor
Gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetleri insan odaklı belediyecilik anlayışıyla icra ettiklerine vurgu yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçenin dört bir tarafına eşit hizmet götürmek için canla başla çalışıyoruz. Ekiplerimizde kent genelinde yatırımlarımızı icra ederken, bir yandan da mahallelerimizdeki sorunlara toptan çözüm sunmak için hız kesmeden çalışıyor. Ekiplerimizin gerçekleştirdiği her bir çalışma sorunları kökünden çözdüğü gibi bir yandan da kentimizin ve kentlimizin yaşamına artı değer katıyor” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv