Dikili’de buzlanan yollara deniz sulu çözüm

  • 0
  • 684
Dikili’de buzlanan yollara deniz sulu çözüm
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi, kentte gerçekleşen yoğun kar yağışının ardından etkili olan buzlanmaya nedeniyle kent içi ulaşım açısından büyük önem taşıyan cadde ve sokakların ulaşıma açık olması için seferber oldu.
 
Hassas Bölgelerde Yoğun Çalışma
Özellikle hassas bölgeler ile ana arterlere ulaşımı sağlayan yolların açık tutulmasına büyük özen gösteren belediye ekipleri, Dikili Devlet Hastanesi yolu ile ilçe merkezindeki rampa yolları ilk olarak deniz suyuyla yıkayıp, ardından bu bölgelerde tuzlama çalışması gerçekleştirdi.  Yapılan çalışmalar kısa sürede sonuç vererek buzlanmanın oluştuğu yollar tekrar güvenli bir şekilde ulaşıma açıldı.
 
Tüm Birimler Seferber Oldu
Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanların işbirliği ve koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilk olarak denizden vidanjörlerle deniz suyu çeken ekipler, ardından çektikleri deniz suyuyla cadde ve sokakları yıkadı. Tuzlu deniz suyuyla yapılan yıkama işleminin ardından gerçekleştirilen tuzlama çalışma sonrasında Devlet Hastanesi ile ilçenin yüksek ve rampa yolları başta olmak üzere buzlanmanın meydana geldiği tüm yolların ulaşıma güvenli bir şekilde açılması sağlandı. Belediye ekiplerinin sabaha kadar teyakkuz halinde olacağını ifade eden yetkililer, Dikili ilçesinde buzlanmadan dolayı hiçbir olumsuzluğa meydan vermemek için tuzlama çalışmalarına kesintisiz devam edileceğini kaydetti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv