Dikili'de hizmet Ekim'i

  • 0
  • 468
Dikili'de hizmet Ekim'i
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Birbiri ardına gerçekleştirdiği yatırımlar ile kentin alt ve üst yapısına rahat bir nefes aldırtan modern hizmetleriyle Dikili ilçesini daha yaşanılabilir hale getiren Dikili Belediyesi, Ekim ayında da hizmet seferberliğini tüm hızıyla sürdürüyor.
 
Dikili Belediyesi ekipleri Ekim ayında da hizmet seferberliğini sürdürerek kentin tüm cadde ve sokaklarını tek tek elden geçirip, vatandaşları kış ayının getirdiği olumsuzluklardan kurtaracak çalışmalara da hız verdi.
 
Her Mahallede Ayrı Bir Seferberlik
Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem almak ve ilçeyi riskli hava koşullarına hazırlamak için İsmetpaşa, Merdivenli, Cumhuriyet, Gazipaşa, İslamlar, Katıralan, Demirtaş ve Deliktaş mahallelerinin muhtelif noktalarında çalışma ve yatırımlara hız verdi.  Mahallelerde cadde, sokak ve yolların bakım, onarım ve revizyon çalışmalarını gerçekleştiren belediye ekipleri ayrıca Merdivenli mahallesinde yapımı süren etkinlik salonunun çevresine istinat duvarı örerek bölgeyi ve araç yolunu heyelana karşı korumaya aldı. İlçe genelinde gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürürken, çalışmaların kış ayları boyunca da tüm mahallelerde devam edeceği belirtildi.
 
“20 Yılda Yapılamayanı Kısa Zamanda Yaptık”
12 ay sorunsuz, huzurla yaşanılabilir bir Dikili'yi baki kılmak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “İlçemizde neredeyse her gün farklı bir noktada ekiplerimizin bir çalışması var. Ekiplerimiz bir çalışmayı bitiriyor, diğerine başlıyor. Dahası yıllarca göz ardı edilmiş, hiçbir hizmet götürülmemiş mahallelerimizde yoğun şekilde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Bugüne kadar mahallelerimizin sorunlarını büyük ölçüde çözdük. Halen sorunlu noktalarda da hummalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 20 yılda yapılamayanı 1,5 yılda yaparak kısa zamanda çok büyük işler yapmanın ve halkımıza yakışan güzel hizmetler icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu hep yaşama kararlılığımızla hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Dikili artık kaliteli ve öncü hizmetlerin kentidir” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv