Dikili’de Tasarruf Projeleri Adım Adım Büyüyor  

Dikili Belediyesi, kendi bünyesinde sağladığı tasarruflar ile takdir toplamaya devam ediyor.

  • 0
  • 409
Dikili’de Tasarruf Projeleri Adım Adım Büyüyor  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi, kendi bünyesinde sağladığı tasarruflar ile takdir toplamaya devam ediyor.
 
Dikili Belediyesi, park ve yeşil alanlara diktiği mevsimlik çiçeklerin üretimini kendisi yaparak başladığı tasarruf hamlesine okul, ibadethane ve parklar başta olmak üzere kentin muhtelif noktalarında vatandaşların kullanımına sunduğu oturma bankları ile çöp konteynırları ve sepet çöp kutularını ucuz maliyetle üretmeye ve kente kazandırmaya devam ediyor.
 
4 Müdürlükten Dev İşbirliği 
Dikili ilçesi sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlara diktiği mevsimlik çiçeklerinin üretimini kendisi yapan Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ardından belediyenin dört müdürlüğü örnek bir işbirliğine imza atarak kentin muhtelif noktalarında vatandaşların kullanımına sunulan oturma bankları ile çöp konteynırları ve sepet çöp kutularının üretimini bünyelerindeki atölyelerde gerçekleştirerek, kent ve ülke ekonomisine katma değer sağlayan büyük çaplı tasarruf projesini hayata geçirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında ilk etapta 20 adet oturma bankı, 50 adet çöp konteynırı ve 150 adet çöp sepetinin üretimini gerçekleştirildi. Kent merkezinden start verilen projenin yaz sezonunda tüm kente yayılması hedefleniyor.
 
“Yaz Sezonuna Hazırız” 
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Temizlik İşleri Müdürü Hasan Hüseyin Elma, "Belediye Başkanımız Mustafa Tosun’un büyük hassasiyet gösterip, destek verdiği projemiz kapsamında okul ve ibadethanelerde çevre temizliği, musluk, terlik ve ayakkabı dolabı başta olmak üzere eksik donanımların temin edilmesi ile iç ve dış cephe yıkama çalışmalarını periyodik aralıklarla sürdürüyoruz. Fiziksel iyileştirme çalışmalarımızda vatandaşlarımızın dinlenmesi için yeni oturma bankları takviyesi de yapıyoruz. Tüm bunların yanı sıra merkez, kırsal ayrımı yapmaksızın kentteki temizlik kalitesinin en üst seviyede olması için kentin muhtelif yerlerine kendi üretimimiz çöp konteynırı ile sepet çöp kutusu yerleştiriyoruz. Bu projemizde hem tasarruf elde etmek için hem de hizmette devamlılığı sağlamak için aşırı duyarlı davranıyoruz. Yoğun geçecek yaz sezonuna hazırız ve yaz sezonunda da bu çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv