Dikili'mize yakışır hizmetler üretiyoruz

  • 0
  • 608
Dikili'mize yakışır hizmetler üretiyoruz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2014 yerel seçimlerinin ardından Dikili'de Veteriner Hekim Mustafa Tosun'un, rekor bir oyla başkanlık koltuğuna oturmasının ardından başlayan değişim tüm hızıyla sürüyor.

Başlattığı hizmet seferberliğinde her geçen gün çalışma temposunu daha da yükselten Dikili Belediyesi, kent genelinde dört koldan hummalı bir şekilde çalışıyor. Belediye ekipleri son olarak Kabakum bölgesini hizmet için şantiye alanına çevirdi.

Her Gün Yeni Bir Hizmet
Dikili Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, “Daha yaşanılabilir bir Dikili yaratma” parolasıyla ilçe genelinde koordineli olarak sürdürdüğü çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. Kent genelinde hummalı çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Kabakum bölgesinde hizmet seferberliği başlattı.

Ekipler Dört Koldan Çalışıyor
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatıyla üç müdürlüğün koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kabakum bölgesindeki cadde ve sokakları bakıma alarak, ihtiyaca göre cadde, sokak ve bağlantı yollarına granit zar taşı ile kilit parke taşı döşemesini yaptı.  Ayrıca bölge halkından gelen talepleri de değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapımı yeni tamamlanan Kabakum Cem Evi etrafında da bordür ve kaldırım çalışması ile yol yapım-yenileme çalışmalarını da büyük bir titizlikle gerçekleştirdi.

Her Nokta Elden Geçiyor
Kabakum bölgesinde yapılan birimler arası koordineli çalışmalar kapsamında Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri de, Kabakum'da bulunan bütün park, bahçe, yeşil alanlar bakım ve onarımı ile Kabakum Cemevi bahçesi ve etrafında 300 m2 çimlendirme ile 500 adet mevsimlik çiçek dikimiyle yeşillendirme çalışmaları yaparak bölgeyi daha yaşanılabilir bir hale getirerek vatandaşın hizmetine sundu.  Aynı çalışma kapsamında bölgede çalışmalar yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde, Kabakum sakinlerinin temiz bir yaz sezonu geçirmeleri için yoğun bir faaliyet içine girerek bölgede gerçekleştirdiği rutin çalışmalara ek olarak sürdüğü mıntıka temizliğiyle özellikle gelişi güzel atılan çöpleri temizleyerek, bölgeyi baştan sona tertemiz hale getirdi.

“Hizmetlerimiz Aynı İnanç ve Kararlılıkla Devam Edecektir”
Yaşam kalitesi yüksek, tüm sorunlarını çözmüş bir Dikili'yi halkına sunmak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Göreve gelirken ilçemizdeki sorunların ne olduğunu ve nasıl bir çözüm sunulması gerektiğini çok iyi biliyorduk. Göreve gelmemizle kollarımızı sıvayarak sorunların çözümü için seri bir şekilde çalışma programı başlattık. Özellikle 30 Mart yerel seçimleriyle Dikili Belediyesi'nin sorumluluk alanına dahil olan bölgelerle kentin çeperli olarak tabir ettiğimiz noktalarda ciddi eksiklikler vardı. Bugüne kadar hiç girilmemiş bölgelere girerek Dikili'mize yakışır hizmetler ürettik. Kentin tümünü kapsayan hizmet seferberliğimizi ilçenin tamamına yayarak asla ve asla herhangi bir ayrım yapmıyoruz. Ekiplerimiz kentimizin hangi noktası olursa olsun sıkıntıları çözmek amacıyla gece-gündüz demeden özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Bütün çalışmalarımızda vatandaşlarımızın memnuniyetini daima ön planda tutuyoruz. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da halkımızın huzur ve mutluluğuna yönelik sürdürdüğümüz hizmetlerimiz aynı inanç ve kararlılıkla devam edecektir" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv