Dikili'nin parkları her mevsim güzel

  • 0
  • 596
Dikili'nin parkları her mevsim güzel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent sınırlarında yer alan park ve yeşil alanların yaz aylarında daha güzel ve bakımlı olması için kolları sıvadı.
 
Türk turizmin gözde kenti Dikili'de, Dikili Belediyesi 7'den 70'e tüm vatandaşlarının sıcak havalarda buluşma ve nefes alma mekanları olan parklarda gerçekleştirdiği yaz bakım çalışmalarına hız verdi.
 
Dikili’nin Parkları Hem Güvenli Hem de Güzel 
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha önceden belirlenen program dahilinde bir yandan kentteki mevcut parkların yaz bakım ve hazırlık çalışmalarını itinayla gerçekleştirirken, diğer taraftan da mahallelere yeni park kazandırma çalışmalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Park ve yeşil alanlardaki oyun grupları ile oturma gruplarının bakım ve onarımdan yenileme çalışmalarına, çevre düzenlemelerinden mevsimlik çiçek dikimine, parkların ışıklandırmasından havuz sistemlerinin gözden geçirilip, eksiklerin tamamlanmasına kadar çok sayıda önemli çalışmayı yürüten ekipler, kent genelindeki parkları hem güzel bir görünüme hem de güvenli bir yapıya kavuşuyor.
 
“Kesintisiz Hizmet”
Son 2 ayda Dikili ilçe sınırlarında yer alan Yahşibey, Kızılçukur, Demirtaş mahallelerine çocukların ve ailelerinin gönül rahatlığı ile kullanımı için yeni parklar kurduklarını ifade eden Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir, ihtiyaç olan tüm noktalara yeni parklar kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Denizköy Mahallesi'nde yer alan Şehit Diplomat Erdoğan Özen Parkı'nda gerçekleştirilen bakım ve yenileme çalışmalarında da sona gelindiğini belirten Özdemir, yakın zamanda çocukların güvenli bir şekilde oyun gruplarından faydalanabileceği, ebeveynlerin ise yeşil alanlarında keyifli vakit geçirebileceği yeni parkları da hizmete açacaklarını kaydetti.
 
Sorumluluk alanları içerisinde yer alan tüm park, bahçe, ağaçlık alan, refüj ve çiçekliklerin yaz mevsimi bakımlarına başladığına dikkat çeken Park ve Bahçeler Müdür Vekili Özdemir,  mevcut parklarda bulunan ağaç ve çiçeklerin bakımı ve korunması içinde sulama çanakları açılırken, eksik tespit edilen yeşil alanlara Gazanya, Bodrum Papatyası ve Gül başta olmak üzere çok sayıda mevsimlik çiçek ile  ağaç ve çalı grubu bitkilerin dikimlerinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv