Diyalog ‘online’ sürecek

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu kapsamında Yunanistan, Türkiye ve İspanya ortaklığında yürütülen “Kadın Girişimcilerin İş ve Sivil Toplum Hayatında İletişim ile İlişkilerinin Güçlendirilmesi ve Tecrübe Paylaşımı” projesi eğitim programının ilk etabı 2-10 Aralık 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 774
Diyalog ‘online’ sürecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu kapsamında Yunanistan, Türkiye ve İspanya ortaklığında yürütülen “Kadın Girişimcilerin İş ve Sivil Toplum Hayatında İletişim ile İlişkilerinin Güçlendirilmesi ve Tecrübe Paylaşımı” projesi eğitim programının ilk etabı 2-10 Aralık 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

İzmir Ticaret Borsası’nın ortaklığında ve EGİKAD iştiraki ile yürütülen projede eğitimlerin ilk bölümü, Avrupa Birliği tarafından belirlenmiş Yunan eğitmenler Stavroula Mpatouna ve Kostas Koulis tarafından verilecek ve eğitimler aralık ayında internet üzerinden online olarak düzenlenecek.

İzmir Ticaret Borsası organizasyonunda beş ayrı eğitim modülü şeklinde gerçekleştirilecek olan programa katılım ücretsiz olup, sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecek. Eğitimler sonrası her katılımcının katılım belgesi alacağı program için kayıtlar 01 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecek.

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi kapsamında hibe almaya hak kazanan Oda/Borsalardan biri olmaktan gurur duyduklarını ifade eden İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Projemiz kapsamında düzenlenecek eğitim programının tüm dünyada etkisi süren Covid-19 salgını dolayısıyla kesintiye uğramadan sürmesi bizim açımızdan önemli. Eğitimlerin, salgın nedeniyle içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte kadınların girişimcilik alanındaki bilgi, birikim ve iletişim güçlerini geliştirmeleri açısından oldukça faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Proje kapsamında, kadın girişimciliğinin geliştirilmesine yönelik Türkiye ve AB'deki tüm iş toplulukları arasında iletişim ve koordinasyonun arttırılmasını sağlayarak ortak bir strateji oluşturmayı planladıklarını ifade eden Işınsu Kestelli, EGİKAD ve İzmir Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımları ile örnek bir iş birliği modelinin ortaya konulduğunu da belirtti.
Kadınların iş yaşamında daha aktif olması ve kadın girişimcilerin gelişimine katkı koyacak eğitimlere özel bir önem verdiklerini söyleyen EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran ise “İTB ortaklığı ile Pire Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Sanayi Odası liderliğinde yürüttüğümüz proje kapsamındaki eğitim programının İzmirli iş kadınlarının iş potansiyellerini artırmak ve kadınlara arası iş birliği olanaklarını geliştirmek açısından katkı sağlayacağı aşikâr... Bu projenin, salgından kaynaklanan kısıtlamalar içinde iş hayatına devam etmeyi sürdüren kadınlarımız için büyük bir fırsat olarak değerlendiriyorum” diye konuştu.
Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel de “Kadın girişimciler olarak hem moral ve motivasyon hem de iş yürütme ve geliştirme süreçlerinde zor bir süreçten geçiyoruz. Böyle bir dönemde düzenlenen Kadın Girişimcilerin İş ve Sivil Toplum Hayatında İletişim ile İlişkilerinin Güçlendirilmesi ve Tecrübe Paylaşımı” projesi kapsamındaki eğitim programı bizleri gerçekten motive etti. İzmirli Kadın Girişimcilerimizi bu eğitim programından en iyi şekilde faydalanmaya ve krizi fırsata çevirmeye davet ediyorum” dedi.
 
Online gerçekleştirilecek eğitim programı şu şekilde oluştu:
Entrepreneurial Skills (Girişimlere Değer Katan Beceriler)
Eğitim Tarihi:  02 Aralık 2020 Çarşamba
Eğitim Saati:   13:30 – 18:00
 
Business Idea and Innovation (Yeni İş Fikirleri ve Yenilikçi Yaklaşımlar)
Eğitim Tarihi:  04 Aralık 2020 Cuma
Eğitim Saati:   13:30 – 18:00 
 
Business Planning-Administrative Issues (İş Planlaması ve Yönetsel Konular)
Eğitim Tarihi:  05 Aralık 2020 Cumartesi
Eğitim Saati:   13:30 – 18:00
 
Marketing and Branding Techniques (Etkili Pazarlama ve Markalaşma Teknikleri)
Eğitim Tarihi:  08 Aralık 2020 Salı
Eğitim Saati:   13:30 – 18:00
 
Promotion and Dissemination Techniques (Fark Yaratan Tanıtım ve Yaygınlaştırma Teknikleri)
Eğitim Tarihi:  10 Aralık 2020 Perşembe
Eğitim Saati:   13:30 – 18:00
 
Ayrıntılı bilgi ve başvuru için https://izmirkadingirisimci.com/egitimler adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv