Djı Actıon 2 ile doğanın tadını çıkarma zamanı

Doğanın en güzel renklerine büründüğü eylül ayında herkesin bu cümbüşe eşlik etme isteği artıyor. Güneş, deniz ve yeşilliğin tadını çıkarıp maceralara atılmanın tam zamanı… Bu maceraları en muhteşem haliyle kaydetmenin alternatifi ise DJI Action 2…

  • 0
  • 270
Djı Actıon 2 ile doğanın tadını çıkarma zamanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

DJI Action 2 ile doğada yapılan her aktivitede sınırlar kalkıyor. Dalış ile ilgilenen sualtı meraklılarından enduro ile ilgilenen motosiklet sevdalılarına kadar tüm koşullarda görüntü almak isteyenlerin güvenle kullanabileceği bir kamera Action 2…  Hafif alüminyum alaşımlı gövdesi, şık, minimalist bir görünümü ile pürüzsüz ve sağlam bir yapıya sahip olan DJI Action 2, sahip olduğu zengin ayrıntılarla şaşırtıcı derecede pürüzsüz görüntüler kaydediyor. Yenilikçi manyetik kilitleme tasarımı, aksesuarları hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirmeye olanak tanıyan DJI Action 2, optimum performans ve güzellik için merceğin şekli ve açısı dikkatle düşünülerek tasarlanması sayesinde sezgisel özelliklerle dolu bir dünya sunuyor. Action 2’nin manyetik tasarımı ile kullanıcılar güçlü modüller ve aksesuarlar arasında özgürce geçiş yapabiliyor. 4K/120fps çekim yapabilme özelliği ile daha önce görülmemiş yüksekliklere ulaşabilen DJI Action 2, sahip olduğu zengin ayrıntılarla şaşırtıcı derecede pürüzsüz görüntüler kaydediyor.
 
Giyilebilir aksesuarları ile en iyi macera arkadaşı…
Ön Dokunmatik Ekran Modülü ile öz çekimlerde harikalar yaratan kamera, vloggerlar düşünülerek tasarlanan öne bakan OLED dokunmatik ekranı ve 4 mikrofonlu Matrix Stereo ile maceraları anlatırken videolar oluşturmaya ve net ses yakalamaya olanak tanıyor. Action 2’nin aksesuar bağlanabilen manyetik yuvaları ile daha yaratıcı ve sınırları zorlayan çekimler yapılabiliyor. . Bir aksiyon kamerasından çok daha fazlasını sunan Action 2 ile grup selfieleri ve sabit videolar Uzaktan Kumandalı Uzatma Çubuğu ile çekilebiliyor. Muhteşem olanı yakalarken anda kalmanızı sağlayan Action 2, Manyetik Kordon ve Manyetik Kafa Bandı ile giyilebilir teknoloji rahatlığı sunuyor. Göğüse veya başa rahatça takabiliyorken eller serbest bırakabiliyor ve FPV dronlara entegre edilebiliyor.
 
DJI Action 2 Fiyatı: 12.999 TL
 
Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:
Web sitesi: www.dji.comwww.karacasulu.com
Facebook: https://www.facebook.com/karfokaracasulu
Instagram: https://www.instagram.com/karfokaracasulu/

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv