DOĞA'LI GENÇLERDEN ÇEVREYE DUYARLILIK

  • 0
  • 571
DOĞA'LI GENÇLERDEN ÇEVREYE DUYARLILIK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özel Çiğli Doğa Bilim Anadolu Lisesi ve Ortaokulu Öğrenci Meclisi, okul müdürleri Çiğdem Özlen Eker ile birlikte çevre projelerini paylaşmak üzere Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret ettiler.

Sosyal sorumluluk projeleri ve çevre ile ilgili projelerini anlatmak ve bazı konularda desteğini almak üzere Doğa Okulu öğrencileri, Başkan Hasan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.  10 kişilik lise öğrenci meclisi ve 15 kişilik ortaokul meclisinin temsilcileri, okul müdürleri Çiğdem Özlen Eker ile birlikte yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Arslan’ı bilgilendirdiler. Lise meclisi öğrencileri Çiğli’de görüntüsü kötü olan bir duvarı grafiti çalışmasıyla renklendirmek ve güzelleştirmek istediklerini belirterek bu konuda başkan Arslan’dan destek istediler. Ortaokul meclisi öğrencileri de başlattıkları kitap kampanyasına belediyeden destek istediler.

Sosyal belediye
Belediye olarak eğitime önem veren bir bakış açısıyla hizmet ürettiklerini belirten Başkan Hasan Arslan, talep edilen konularda destek olmaya hazır olduklarını bildirdi. Belediyenin sosyal projeleri hakkında öğretmen ve öğrencilere destek veren Başkan Hasan Arslan, “Gıda bankası, hasta bakım, ev temizliği, sıcak yemek, hasta nakil ve öğrencilere ev eşyası gibi sosyal projelerle halkımızın yanındayız. Sosyal anlayışla hareket eden bir belediyeyiz ve bu tür çalışmalara önem veriyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv