Dokuz Eylül’de bayrak Özlem Tuğrul’da

  • 0
  • 3.870
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Rotary Kulübü başkanı Fatih Akçiçek, “Rotary ileYaşamları değiştirin” teması ile başkanlık dönemini tamamladı ve görevini 2014-2015 Dönem Başkanı Özlem Tuğrul’a devretti.

Küçük Kulüp Alyans Restoran’da gerçekleşen törene kulüpüyeleri ve eşleri katıldı tören ile  “RotaryHizmetlerinizle Işıldasın” teması ile yeni bir dönem başladı. Yeni döneminbaşkanı Özlem Tuğrul, en önemli projesi  “Çocukların Canı Acımasın” sloganıyla yola çıktığısüreçte  "Çocuk Gelin " erkenyaştaki evlilikleri sağlık ve sosyo ekonomik yönden bilinçlendirilmesini sağlamak ve toplum üzerinde farkındalığı yaratma çalısmalarına başlayarakUluslararası Rotary’ye projesini gönderdiğini,  Avusturalya Sydney Rosaville Chase RotaryKulübü'yle de partner oldukarını söyledi.


1993 yılında kurulan Dokuz Eylül Rotary Kulübü’nün  47 üyesi bulunduğunu ve iki guvarnör çıkardığını,eşleştirilmiş projelerde  yer alan 2440 bölgenin önemli kulüpleri arasındagösterilen bir kulübe başkanlık yapmanın kendisi için onur verici olduğunuekleyerek Işıl  ışıl bir dönem olmasınıdiledi.
Neşe Gök, Meral İnci Zaim, Sezai- Sema Moral
Fides- haluk Gezmez
Aysu- Melih Uçar
Esat- İclal Kardiçalı, Mecit- Oya İşce
Aylin- Levent Pala, Mehmet- Selen Akiş
Yakup- Rozet Kanyas, Cengiz- Güniz Can
Seda- Nafih Butur, Maria da Silva
Asuman- Oğuzhan Altay, Deniz - Yıldız Uzgan
Serra- Salih Menteşe, Derya Salman  
Gülser- Selim Kacar
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv