Dönüşüm evde başlar

Dokuz Eylül Rotary ve Rotaract Kulüpleri, Temiz Bir Çevre için Bilinçlendirme Semineri Düzenliyor. Uluslararası Rotary 2020 yılında küresel bir sorun olan "Çevreyi Koruma ve Destekleme " konu başlığını 7. öncelikli odak alanı olarak faaliyetlerinin içerisine aldı.

  • 0
  • 973
Dönüşüm evde başlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Rotary ve Rotaract Kulüpleri, Temiz Bir Çevre için  Bilinçlendirme Semineri Düzenliyor. Uluslararası Rotary 2020 yılında küresel bir sorun olan "Çevreyi Koruma ve Destekleme " konu başlığını 7. öncelikli odak alanı olarak faaliyetlerinin içerisine aldı.

Rotary’nin bireyden başlayarak, önce kendini sonra içinde yaşadığı toplumu ve dünyayı değiştirme vizyonundan hareketle çevreyi desteklemek ve çevrede bu değişimi yaratmak çok kapsamlı etki alanı nedeni ile çok önemlidir.
İzmir Dokuz Eylül Rotary ve Rotaract Kulüpleri, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü işbirliği ile hayatın devamı için temel unsur olan çevre konusunda farkındalık yaratmak ve toplum bilincini pekiştirmek amacı ile birey olarak dönüşüme evden nasıl başlayacağımızı ve ev hayatımızı nasıl dönüştürebileceğimizi irdeleyen bir panel tasarladılar.

20 Şubat 2021, Cumartesi günü 12:00-14:00 saatleri arasında Zoom ve YouTube ortamlarında İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Dokuz Eylül Üniversitesinin değerli katkı ve katılımlarıyla "DÖNÜŞÜM  EVDE BAŞLAR" konulu panele katılacak olan her katılımcı adına Rotary Barış Ormanına birer fidan bağışı gerçekleştirilecek.
Moderatörlüğünü çevre duyarlılığı ile bilinen, televizyon habercisi Fatih Portakal'ın yapacağı panelin açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer yapacak.      

Panelin duyuru görseli, Dokuz Eylül Rotaract Kulübünün önderliğinde yapılan afiş yarışması sonucunda birinci seçilen Ömer Çam tarafından tasarlanmıştır.
 
Panelistler;

Prof. Dr. Canan MADRAN
DEU - İşletme Fakültesi – Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret
"Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği"
 
Dr. Güven EKEN
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı
"Belediyenin Sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin uygulanması ve bireye indirgenmesi?"
 
Dr. Öğr. Üyesi Hatice ESER ÖKTEN
İYTE - Mühendislik Fakültesi – Çevre Mühendisliği
"Evden Döngüsel Ekonomiye"
 
Dr. Mertol GÖKELMA
İYTE - Mühendislik Fakültesi – Malzeme Bilimi ve Mühendisliği
"Kentsel Madenler"

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv