Dört gazeteci gezginin gözünden dört mevsim

  • 0
  • 999
Yazı Boyutu:

İZMİRLİ usta gazeteciler Aykut Fırat, Hürol Dağdelen, Işık Teoman, Engin Yavuz’un doğa gezileri ve kamplarda çektiği fotoğraflardan oluşan “4 mevsim” adlı sergi, fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuldu. 
Resim ve Heykel Müzesi Kültürpark Sanat Galerisi’nde gerçekleşen sergi açılışına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Halil Hüner, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Konak Belediyesi eski Başkanı- Gazeteci  Erdal İzgi, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, gazeteciler ve fotoğraf tutkunları katıldı.
 
Konak Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Orkide Yağları, Ege Orman Vakfı, Türksal, Yatek ve Osman Usta Adana Sofrası’nın da destek verdiği sergide 100 fotoğraf ile gezi yazılarının yayınlandığı gazete küpürleri yer aldı. Sergi salonunda yer alan çadır ve kamp malzemeleri de sergiyi gezenlerde doğadaymış hissi yarattı.
 
Arkadaşları adı duygularını dile getiren Hürol Dağdelen, “Dört arkadaş dağları dolaşıyoruz dört mevsimi yaşıyoruz. Bu güzellikleri göremeyenlere gösterelim, doğaya dokunmanın güzelliğini hatırlatalım, hissettirelim istedik. 30 yıldır fotoğraf çekiyorduk, yazıyorduk, birbirimizle paylaşıyorduk ama birikimlerimizi ilk defa bir arada sunduk ve dostlarla paylaştık” dedi.
28 Mayıs’a kadar Resim ve Heykel Müzesi Kültürpark Sanat Galerisi’nde açık kalacak sergi, önümüzdeki günlerde de Konak Metro İstasyonu’nda sergilenecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv