Doyasıya Eğlenceye Hazır Mısınız?

  • 0
  • 941
Yazı Boyutu:


Mövenpick Hotel Izmir, unutulmaz bir yılbaşı gecesi için birbirindenkeyifli seçenekler sunuyor. Özenle hazırlanmış yeni yıl programları, yılın buson gecesinde, sizlere aileniz ve dostlarınızla paylaşacağınız çok özel biryılbaşı vadediyor. Birbirinden farklı seçeneklerle yılbaşı gecesi içinhazır olan Mövenpick Hotel Izmir'de, mutlaka kendinize göre bir eğlencebulacaksınız.

Büyüleyici ve eğlenceli Yeni Yıl Balosu. 
Mövenpick Hotel Izmir, sizi rüya gibi bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor.Gurme lezzetlerden oluşan yılbaşı menüsü ve Ege Tayf Orkestrası'nın canlı müzikperformansıyla renklenecek gecede, Türk ve dünya mutfaklarından seçkinörnekleri tadarak başlayabilir, en sevilen şarkılar eşliğinde yeni yılıkarşılayabilirsiniz. 20.00-02.00 saatleri arasındaki bu muhteşem yılbaşıbalosu, limitsiz yerli içki ve 4 aşamalı set menü ile KDV dahil 200 TL’denbaşlayan fiyatlarla… Geceye konforlu odalarımızda konaklayarak devam etmekisteyen misafirlerimiz içinse, Balo Salonu’ndaki ikikişilik yılbaşı eğlencesi ve çift kişilik konaklamadahil özel yılbaşı paketimiz 595TL. 

Margaux Restaurant’ta seçkin lezzetlerle, ışıltılı birgece.  
 Yılbaşı gecesi ne yapacağınıza hala karar veremediyseniz,Margaux Restaurant’taki yeni yıl programını duymadınız demektir. Genç vebaşarılı Başaşçı Barış Torcu tarafından özel olarak hazırlanmış dört aşamalıset menü sizlere benzersiz lezzetler sunarken, 2014’ün ilk dakikalarına keyiflebir başlangıç yapmanızı sağlayacak “Grup Allegro”nun muhteşem performansı,gecenin ritmini arttıracak. 20.00-01.00 saatleri arasında gerçekleşecek Yılbaşıeğlencesi, KDV dahil kişi başı 185TL. Margaux Restaurant’ta iki kişilik yılbaşıyemeği ve çift kişilik konaklama paket fiyatı ise 555TL..

Göklerde coşkulu bir parti ve dans. 
 Yeni yıla Mistral Lounge Bar’da merhaba deyin:22.00-03.00 saatleri arasında gerçekleşecek DJ performansı ve 270º panoramikmanzarasıyla size kendinizi göklerde hissettirecek Mistral Lounge Bar’daeğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Limitsiz içki ve zengin atıştırmalıkikramların sunulacağı parti, hareketli bir gece isteyenlerin ilk tercihiolacak. Mistral’de Yılbaşı partisi limitsiz yerli içki ve KDV dahil bistromasalarda 130TL, oturmalı düzende 150TL. İki kişilik parti katılımı vesonrasında iki kişilik konaklama içeren özel yılbaşı paketi ise 470TL.   

 Çocuklara özel ve unutulmaz bir parti. 
Yılbaşıgecesi çocuklarınızı da unutmadık! Yeni yıla Mövenpick Hotel Izmir’de girecekailelerin çocukları, birbirinden güzel oyuncaklarla, eğitici ve öğreticioyunlarla, noel baba ve bakıcılar eşliğinde “Yeni Yıl Çocuk Odası”nda olacak.Onların sevecekleri tatlarla donatılmış açık büfede doyduktan sonra, uykularıgelirse odadaki yataklarda da mışıl mışıl uyuyabilecekler. Çocuklar için özelyılbaşı partisi sadece 85 TL.  

Yeni yıla, Mövenpick Hotel Izmir’de uyanın.
 Yeni yıl gecesi Mövenpick Hotel Izmir’de kalın; kalitelive ayrıcalıklı hizmetin tadını çıkarın. Superior odada konaklama, MargauxRestaurant’ta lezzetli bir yeni yıl kahvaltısı ve Coral Sağlık Kulübü’ndefitness salonu, kapalı havuz, sauna ve buhar odası hizmetlerinden ücretsizyararlanma imkanı içeren iki kişilik yılbaşı konaklama paketi fiyatı, gece başıKDV dahil 300 TL. 

Yılın ilk gününelezzetli bir brunch’la başlayın.
 Yılbaşı gecesi harika vakit geçirdiniz ve yeni yılamükemmel bir başlangıç yaptınız. Şimdi Mövenpick Hotel Izmir’de yeni yılın ilkgününün keyfini nefis bir brunch ile çıkarma zamanı. Zengin kahvaltılezzetlerini, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örnekleri ve baştan çıkarıcıtatlıları bu özel brunch’ta deneyebilirsiniz. 1 Ocak 2014’te, 10.30-13.30saatleri arasında Margaux Restaurant’taki yeni yıl brunch’ı KDV dahil kişi başı85TL. 

10 kişi ve üzerigruplar için %10 indirim imkanı bulunan yeni yıl programlarımız hakkında ayrıntılı bilgi ve rezervasyoniçin 0232 488 14 14 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv