DUKAN DİYETİNİN YARATICISI DR. PIERRE DUKAN GELİYOR!

  • 0
  • 658
DUKAN DİYETİNİN YARATICISI DR. PIERRE DUKAN GELİYOR!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Park Alışveriş Merkezi, D&R Live etkinlikleri kapsamında19 Nisan Pazar günü saat 14.30’da ünlü Fransız Doktor Pierre Dukan’ı ağırlayacak.
Milyonlarca insanı zayıflatan ve bugüne kadar yazdığı kitaplarla 32 ülkede 25 milyondan fazla okura ulaşan Pierre Dukan, hayatını obeziteye karşı mücadeleye adadı. İzmir’de ilk kez takipçileri ile buluşacak olan ünlü doktor yeni kitabının heyecanını İzmir Park ziyaretçileri ile paylaşacak, merak edilen soruları yanıtlayacak.

Fazla kilolarla ilgili ezberleri bozan Dukan, “50 Şampiyon” adlı son kitabında kendi mucizesini yaratan kahramanların hikayelerine,  beslenme ile ilgili şaşırtıcı ipuçlarına ve özel yemek tariflerine yer verdi. D&R işbirliği ile İzmir Park’ta yapılacak etkinlikte Dr Dukan hem yeni kitabını imzalayacak hem de okurlarıyla fotoğraf çekilecek.

Rezzan Kiraz 18 Nisan’da İzmir Park’ta!
Etkinliklerinde hız kesmeyen İzmir Park Alışveriş Merkezi, 18 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da ise ünlü astrolog Rezzan Kiraz’ı hayranları ile buluşturacak. Yıldızların etkilerini, önümüzdeki dönemlerde burçları hangi sürprizlerin beklediğini anlatacak olan Rezzan Kiraz, astroloji meraklıları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Arçelik ile Cupcake Heyecanı!
19 Nisan Pazar günü ise Arçelik ile yapılacak Cupcake Atölyesi’nde İzmir Park’ın minik ziyaretçileri eğlence dolu saatler geçirecekler. İki seans olarak gerçekleştirilecek etkinliğin başlama saatleri 13.00 ve 16.00.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv