Dünya Barış Anıtı Işıl Işıl

  • 0
  • 950
Yazı Boyutu:

Bayraklı’nınsırtlarında muhteşem İzmir manzarasında kurulu Bayraklı Belediyesi Dünya BarışAnıtı, 786 adet nokta aydınlatma sistemiyle modern görünüme kavuşturuldu. Sonsistem aydınlatma tekniklerinin ve ürünlerinin kullanıldığı proje kapsamındaışıklandırılan anıt içindeki asansör de ihale aşamasının ardından bakım veonarımı yapılarak, hizmete açılacak.

İzmir’in en prestijli manzaralarından birine sahip BayraklıBelediyesi Dünya Barış Anıtı, ışıklandırıldı. Toplam 786 nokta armatürünkullanıldığı aydınlatmalar için teknolojinin en son sistemleri kullanıldı.Led’li ürünlerle de dekoratif aydınlatması sağlanan Barış Anıtı, estetik vemodern bir görünüm kazandı. Projeye bağlı olarak aydınlatılan anıtınçevresindeki yürüyüş yolları da anıt gibi rengârenk ışıklarla donatıldı.Gerçekleştirilen ihale kapsamında ise, anıtın ve içinde bulunan asansörün bakımonarımı yapılarak, yakın zamanda hizmete kazandırılacak. Yaklaşık 130 binliraya mal olan projenin Barış Anıtı’na olan ilgiliyi de artırması bekleniyor.

DÜNYA EVİNE BARIŞ ANITI’NDA GİRİLİR
Bayraklı Belediyesi’nden İzmir’in eşsiz manzarasında kırdüğünü ile dünya evine girmek isteyenler için de cazip fiyatlarla alternatiflersunan Dünya Barış Anıtı, evlenmeyi düşünenler için de eşsiz bir mekan halinegeldi.  Muhteşem körfez manzarasında, 500kişi kapasiteli kır düğünü alanı ile video-orkestra-pasta ve içecek dâhilhizmet verilirken, yemekli yemeksiz organizasyonlarınız, kokteylleriniz, özelgünleriniz Dünya Barış Anıtı’nda unutulmaz bir keyife dönüşüyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv