Dünya çocukları ‘‘2. Foça Uluslararası Çocuk Şenliği’’ için geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 4 yabancı ülkeden Foça’ya gelen öğrenciler, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a konuk oldu.

  • 0
  • 417
Dünya çocukları ‘‘2. Foça Uluslararası Çocuk Şenliği’’ için geldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 4 yabancı ülkeden Foça’ya gelen öğrenciler, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a konuk oldu.

Dört ülkeden 107 misafir öğrenci
Ukrayna, Gürcistan, Karadağ ve Makedonyalı öğrenciler, rehber öğretmenleri ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar eşliğinde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.
Misafir heyete Hoş geldiniz! diyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘23 Nisan, bizler için çok önemli. ‘‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’’ diyen tek lider, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ve 23 Nisan Bayramı’nı tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Sizleri Foça’mızda misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Foça’da sizleri bizlerle buluşturan öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yüksel Akar’a ve değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmak isterim. Her şeyin küçüğü güzeldir; çocuklar çok güzeldir. Çocukların bayramını sizlerle birlikte coşkuyla kutlamak istiyoruz’’dedi.

Pazartesi günü Şenlik Var
Misafir ülke çocukları, 2018 Yılı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Foça Belediyesi’nin destekleriyle hazırladığı ‘‘2. Foça Uluslararası Çocuk Şenliği’’ne katılacaklar. 23 Nisan Pazartesi günü; Saat 10.00’da Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’ndaki kutlamada Gürcistan topluluğu, Saat 12.00’de başlayacak törenlerde; Yeni Foça’da Ukrayna topluluğu, Bağarası’nda Makedonya topluluğu ve Gerenköy’de Karadağ topluluğu gösterilerini sunacak. Aynı gün Kavala Kafe önünde Saat 18.30’da başlayacak olan kortej yürüyüşüne; Ukrayna, Gürcistan, Karadağ ve Makedonya’dan gelen 107 misafir öğrenci ile Foçalı öğrenciler katılacak. Foça Demokrasi Meydanı’nda sona erecek kortej yürüyüşünün ardından konuk öğrenciler ve ilçemiz öğrencileri, Gala gösterilerini sunacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv