Dünya Şampiyonu Cimnastikçi 2018’in enleri arasına girdi

Bornova Belediyesi’nin Dünya Şampiyonu Cimnastikçi Koray Altınel, Bornova’ya bir gurur daha yaşattı. Milli Sporcu, 2018 Sporun Enleri arasına girdi.

  • 0
  • 325
Dünya Şampiyonu Cimnastikçi 2018’in enleri arasına girdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin Dünya Şampiyonu Cimnastikçi Koray Altınel, Bornova’ya bir gurur daha yaşattı. Milli Sporcu, 2018 Sporun Enleri arasına girdi. Plaketini, Antrenörü Gülşah Başol ile birlikte İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’nun elinden alan Koray, verdiği destek için Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. 
 
Geçtiğimiz yıl Bulgaristan’da düzenlenen Trambolin Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Bornova Belediyespor’un milli sporcusu Koray Altınel’e bir ödül de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden geldi.  Senkron kategorisi 17-21 yaş grubunda Dünya Şampiyonu olarak sadece Bornova ve İzmir değil Türkiye’nin gururu olan Milli Cimnastikçi, 2018 Sporun Enleri Ödül Töreni’nde plaketini İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’nun elinden aldı.
 
Verdiği destek için Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Olgun Atila’ya teşekkür eden şampiyon sporcu Koray Altınel,  “Daha fazla çalışacağım. Ülkemi bu şekilde temsil  etmeye devam edeceğim” derken, Bornova Belediyespor’un Milli Antrenörü Gülşah Başol, Bornova’da yeni Koraylar yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. 
 
Koray Altınel, Doğukan Büyükarslan ile birlikte Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen şampiyonanın senkron kategorisinde, finalde 47.150 puan toplayarak, Dünya Şampiyonu olmuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv