Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Buca’nın çınarlarına sıcak dokunuş. Buca Belediyesi Buca’da yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara tüm sosyal tesislerinde ücretsiz çay keyfi yaşatmaya devam ediyor.

  • 0
  • 271
Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Buca’nın çınarlarına sıcak dokunuş. Buca Belediyesi Buca’da yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara tüm sosyal tesislerinde ücretsiz çay keyfi yaşatmaya devam ediyor. Belediye tesislerinde sıcak çayları
eşliğinde keyifli sohbetlere yelken açan Buca’nın elleri öpülesi yaşlıları her zaman el üstünde tutulmanın mutluluğunu yaşıyor. Buca Belediyesi, hayatlarının ikinci baharını yaşayan tüm Bucalıları güzel dostluklar ve sıcak muhabbetler için tesislerine bekliyor.
 
Buca Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerinde 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz ve sınırsız çay ikramına devam ediyor. Belediye hizmetlerini her yaş gurubunun yaşamını kolaylaştırmak ve mutluluklarını sağlamak üzerine şekillendiren Buca Belediyesi, emekleri ve hakları parayla ödenmez olan yaşlılara çam sakızı çoban armağanı bir ikram yapıp, pamuk ellerini sıcak çaylarla ısıtıyor. 

Belediye şirketi Bucamar tarafından işletilen Uğur Mumcu Caddesi’ndeki Pembe Köşk, Kaynaklar Meydanı’ndaki Bu’Çınar cafe ile yine Kaynaklar’daki Dere Kafe, Gölet’teki Ada Kafe ve Göl Restoran’da çaylarını ücretsiz içen 65 yaş üstü vatandaşlar doğal, tarihi ve keyifli mekanlarda zaman geçirip, keyifli sohbetlere katılmanın mutluluğunu yaşıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv