Dünyanın En Kalabalık İkinci Ülkesi Fuar’ın Odağında

  • 0
  • 15.157
Dünyanın En Kalabalık  İkinci Ülkesi Fuar’ın Odağında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl bir ilk daha yaşanacak.Hindistan, 83’üncü İEF’de “Focus Ülke” olarak yer alacak. 29 Ağustos – 7 Eylül2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’na“Partner Ülke” statüsünde katılacak olan Mauritius Cumhuriyeti’nin yanı sıraHindistan Cumhuriyeti’de  bu yıla özel bir uygulama ile “Focus Ülke”statüsünde katılım yapacak.

 

Hindistan’ın Fuar’a “Focus Ülke” olarak geniş bir heyet ilekatılımı iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak. Hindistan Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı vekatılımı organize edecek olan heyet İZFAŞ’ı ziyaret etmiş ve 83’üncü İzmirEnternasyonal Fuarı’nda Partner Ülke olma talebinde de bulunmuştu.

 

Hindistan Hakkında
Hindistan ya da resmi adıyla Hindistan Cumhuriyeti, GüneyAsya’da bulunan bir ülkedir. Dünyanın en büyük yedinci coğrafi alanı ve enbüyük ikinci nüfusuna sahip olan ülkedir.

Hindistan, 28 tane eyalet ve birleşik bölgesinden oluşan veparlamenter demokrasi olan bir cumhuriyettir. Borsa sayılarına göre dünyanın enbüyük on ikinci ekonomisine ve dünyanın en büyük dördüncü satın alma gücüparitesine sahiptir. 1991’den beri uygulanan ekonomik inkılapları nedeniyledünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisidir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv