Dünyayı polyesterliyorlar

1987 yılında İhsan ve Fatih Yağınlı kardeşlerin ortaklığı ile kurulan, 1996’ya kadar İzmir ve yakın çevrelere, tüm Türkiye'ye, 2000'li yıllardan itibaren tüm dünyaya hizmet vermeye başlayan Fatih Polyester, ikinci kuşağın temsilcisi kuzenler Doğuşcan, Dila, Berkin ve Berda Yağınlı’nın da katılımıyla oluşan dinamik ve eğitimli kadrosuyla her geçen gün polyester kabin, Balık Havuzu, Deniz Bisikletleri ve daha birçok çeşidiyle hem yerel pazarda hem de dünya pazarında adından söz ettirir oldu.

  • 0
  • 997
Dünyayı polyesterliyorlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1987 yılında İhsan ve Fatih Yağınlı kardeşlerin ortaklığı ile kurulan, 1996’ya kadar İzmir ve yakın çevrelere, tüm Türkiye'ye,  2000'li yıllardan itibaren tüm dünyaya hizmet vermeye başlayan Fatih Polyester, ikinci kuşağın temsilcisi kuzenler Doğuşcan, Dila, Berkin ve Berda Yağınlı’nın da katılımıyla oluşan dinamik ve eğitimli kadrosuyla her geçen gün polyester kabin, Balık Havuzu, Deniz Bisikletleri ve daha birçok çeşidiyle hem yerel pazarda hem de dünya pazarında adından söz ettirir oldu.  

Kullanılan hammaddeden, ürünün nakliyesine kadar olan tüm süreçlerde 35 yılı aşkın deneyimi, ve bünyesinde çalıştırdıkları eğitimli ve uzman kadrosuyla etkin rol oynayan Fatih Polyester, kalite odaklı üretimi ve müşteri memnuniyetini kalıcı kılma amaçlı uygulamalarını teknolojiyle bir bütün olarak hedef pazara sunuyor.

Firma ile ilgili bilgi veren İhsan Yağınlı, Fatih Polyester’in kuruluşundan günümüze kadar 100% Türk ve emek-yoğun sermayesiyle sektördeki liderliğini koruyarak, bu alanda istikrarlı büyümesini devam ettirdiğini belirterek, “Artık Türkiye'nin en önde gelen markalarından biri olarak, CTP (Cam Takviyeli Plastik) tabanlı üretimini 11.000 m²'lik İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesisimizden tüm Türkiye ve dünyaya kabin ve alanındaki uzmanlaşmış olduğu diğer ürünlerin ihracatını gerçekleştiriyoruz. Cezayir, İngiltere( Kabin, Balık Havuzu), Almanya, İsviçre(Balık Havuzu), Endonezya, Romanya, Belçika,  (Kabin), Güney Afrika aracılığıyla Afrika Ülkelerine dağıtım yapılıyor. Irak, Dubai, Portekiz’de porföyümüzde. Latin Amerika ülkelerine balık havuzu (Kapalı Devre sistem) ihraç ediyor ve ülkemize döviz girdisi sağlıyoruz” dedi.

Fatih Yağınlı ise Edirne’den Van’a kapı teslim, TSK, Belediye, Üniversite ve Bir çok kamu kurum, sayfiye Yerleri, Duş, Tuvalet, Deniz Bisikletleri sağladıklarını, kalitesi nedeniyle akredite olan ürünlerinin Avrupa ülkeleri tarafından da tercih edildiğini ifade ederek, “Dünyanın en kaliteli slikonlarını kullandığımız Paneller ile pencere ve kapı doğramaları gibi hareketli noktaların yoğun olduğu alanlarda 20 yıl garanti veriyoruz. Ulusal ve Uluslararası bir çok etkinlikte yer alıyoruz. Kraliyet ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na  kabinleri distribütör aracılığıyla veriyoruz.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv