DYO Matbaa Mürekkepleri 46. kuruluş yıldönümünü kutladı

  • 0
  • 961
DYO Matbaa Mürekkepleri 46. kuruluş yıldönümünü kutladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin ilk yerli matbaa mürekkepleri üreticisi DYO Matbaa Mürekkepleri, sektörde 46. Yılını kutladı. Yaşar Holding ve DYO Matbaa Mürekkepleri yöneticileri ile çalışanlarının katıldığı törende, 2015 yılı hedefleri de açıklandı.


DYO Matbaa Mürekkepleri’nin, Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenen 46. Kuruluş Yıldönümü Kutlamasına, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, DYO Matbaa Mürekkepleri Genel Müdürü Yakup Benli ile DYO Matbaa Mürekkepleri yöneticileri ve çalışanları katıldı.
 
Dünyanın en büyük matbaa mürekkepleri üreticileri arasında 21’inci sırada yer alan DYO Matbaa Mürekkepleri, büyüme trendini 2014 yılı genelinde de davam ettirmeyi başardı. Manisa’daki fabrikasının yanı sıra İstanbul ve Ankara’daki Renk Merkezlerinde üretim yapan şirket, hedeflerini büyüttüğü bir yıla adım attı. Faaliyet gösterdiği ürün gruplarında müşteri memnuniyetini artıracak çalışmaları devreye sokacak olan DYO Matbaa Mürekkepleri, pazarın ihtiyacı olan yeni ürünleri sunmaya odaklanacak. Verimlilik artışı, kalite süreçlerinin geliştirilmesi, Ar-Ge yatırımları ve inovatif ürünler geliştirilmesi de 2015 gündemindeki ilk maddeler arasında yer alıyor.
 
Törende konuşan Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, DYO Matbaa Mürekkepleri’nin sektörde 46. yılını kutlamasından dolayı gururlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Boya Grubumuzun matbaa mürekkepleri alanındaki faaliyetlerini başarıyla sürdüren şirketimiz, hedeflerini büyüterek gerek Türkiye, gerekse yakın bölgemizdeki fırsatları değerlendirmek üzere önemli bir atılım içinde bulunuyor. 46 yıllık birikim ve uzmanlığı; güçlü insan kaynağımız, müşteri odaklı yenilikçi ürün ve hizmetlerle birleştirerek bugün bulunduğumuz noktanın çok daha ilerisine ulaşacağız.”
 
DYO Matbaa Mürekkepleri Genel Müdürü Yakup Benli ise yaptığı konuşmada ambalaj ve basım sektörlerinde önemli değişimlerin yaşandığı 2014 yılının şirketlerinin büyüme hedeflerini gerçekleştirme yönünde somut adımların atıldığı bir yıl olduğunu ve istikrarlı büyüme çizgisinin devam ettiğini söyledi. Benli, “2015 yılında da tüm çabamızla büyümeye devam etmeyi hedefliyoruz. Pazarda hâkimiyetimizi, sürdürülebilir büyüme ve kârlılığımızı sağlayacak, bizi rekabetçi tutacak yatırımlar önümüzdeki yıllarda da sürecek. DYO Matbaa Mürekkepleri, şimdiye kadar olduğu gibi 47. yılında da ürün ve hizmetlerinin yanında gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları ile sektöre yön veren şirket olacak” diye konuştu.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv