EBSO'ya Başarı ödülü

  • 0
  • 1.045
Yazı Boyutu:

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi’nin bu yıl 13’ncüsünü düzenlediği  “Mükemmelliği Arayış Sempozyumu”  kapsamında, '2012 yılı Ege Bölgesi Kalite ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri' sahiplerini buldu.  Swissotel  Grand Efes İzmir'de gerçekleşen törende Ege Bölgesi Sanayi Odası(EBSO) 2012 yılı Ege Bölgesi Kalite Başarı Ödülü'nü alırken,  'Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü'nü kamu alanında Bornova Belediyesi, özel sektörde ise aynı puanı alan İnci Akü AŞ-Yalın ile Dr. Oetker-Kazandibi ekipleri kazandı. Yılın Başarılı Ekipleri Teşvik Ödülleri'nde ise kamu ve özel sektörde ödüller dağıtıldı. Kamu teşvik ödülünü Bornova Belediyesi-Yapıcılar İş Başında ekibi, özel sektörde ise Petkim Petrokimya Holding-Dinamik, Tat Konserve Sek Süt İşletmesi-Grup Fit, Tat Konserve Sek Süt İşletmesi Grup Hit ve Kordsa Global Endüstriyel İplik ve Kordbezi Sanayi ve Ticaret A.Ş. - Grup Oksitlenme aldı.  Yapılan değerlendirmede 2012 Kalite Ödülünü kazanan kurumun  olmadığı açıklandı.

Ödülü almak amacıyla sahneye çıkan EBSO Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu,  gözyaşlarını tutamadığı konuşmasında, "Bu ödül bizim motivasyonumuzu arttıracak.  Amacımız Avrupa Kalite ödülünü almaktır" dedi.  2012 yılı Ege Bölgesi Kalite Başarı Ödülü'nü alan EBSO Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu'nun gözyaşlarıyla yaptığı konuşma, salondaki konuklar tarafından uzun süre alkışlandı.
Çalışanlarla birlikte bir aile olduklarını dile getiren Gökçüoğlu, "Bu ödülü aldığımız için EBSO olarak çok mutluyum. Ödül bizim için amaç değil araçtır. Bu tür ödüller kurumların ve şirketlerin daha kaliteli işler yapmasını sağlar ve motivasyonu arttırır. Bana göre bu ödülü başvuran herkes bu ödülü almıştır. EBSO 1992 yılında kalite yolculuğuna başladı ve Avrupa'da meslek odaları arasında ISO belgesi olan ilk kurum oldu. Yıllardır kaliteye bakış açımız değişmedi. Bu ödül bizim için çok önemlidir. Hedefimiz Uluslararası Kalite ve Avrupa Kalite ödüllerini almaktır" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv