Eco Bubble teknolojisine sahip yeni modeller

  • 0
  • 1.179
Yazı Boyutu:

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., Eco Bubble teknolojisine sahip çamaşır makinelerini seriye katılan yeni modellerle genişletiyor.  

Samsung’un üstün Eco Bubble teknolojili çamaşır makinesi sağladığı enerji tasarrufu, maksimum kullanım kolaylığı ve derinlemesine temizlik ile eşşiz bir kullanım özgürlüğü sunarken, her ihtiyaca yönelik çözümleriyle annelerin derdine derman oluyor.     
Anneler Eco Bubble ile çamaşır yıkamanın keyfine varıyor!  İşlerini en hızlı, en pratik ve en rahat şekilde çözmek isteyen annelerin imdadına yetişen Eco Bubble teknolojili Samsung çamaşır makineleri annelerin tüm çamaşır yıkama anlayışını da değiştirerek onlara bildikleri tüm yıkama talimatlarını unutturuyor.  

Soğuk Suda Çamaşırlar Yıkanmaz Diyorsanız Bir de Eco Bubble Deneyin!!!!
Samsung Eco Bubble çamaşır makineleri soğuk suyla çamaşır yıkanmaz inanışını değiştirerek soğuk suda da çamaşırların tertemiz yıkanabileceğini kanıtlıyor. Eco Bubble çamaşır makinesinin benzersiz köpük teknolojisi sayesinde yıkama programı başlamadan deterjan, hava ve su ile karıştırılarak köpükler oluşturuluyor ve tamamen çözülen deterjan geleneksel makinelere oranla çamaşırlara 40 kat daha hızlı ve eşit bir şekilde nüfuz ederek hiç bir leke ve deterjan artığı bırakmadan derinlemesine temizlik sağlıyor.

Mükemmel Kumaş Koruma İle Elde Yıkama Derdine Son!
Çocukları her gün eve kirlenmiş kıyafetlerle gelen anneler Eco Bubble’ın 15 dakika hızlı yıkama sunan  programıyla hem zamandan hem de enerjiden tasarruf ediyor. Yine kumaş koruma sayesinde en hassas kumaşlar, sürekli yıkanan çamaşırlar da yıpranmıyor ve renginden ödün vermiyor.
Samsung Eco Bubble’lar teknik özellikleriyle de kullanıcılarına bir çamaşır makinesinden çok daha fazlasını sunuyor. Arno Eco Bubble çamaşır makinesinde bulunan LCD ekran sayesinde çamaşır makinesinin enerji ve su tüketimi ekranda hesaplanıyor ve bu sayede çamaşır makinesi çok daha verimli çalışıyor. Ayrıca sahip olduğu elmas kazan, seramik rezistans, voltaj kontrol özellikleri, sessiz yıkama sağlayan VRTplus teknolojisi, yüksek performans ve dayanıklılık sunan 10 yıl garantili dijital inverter motor Samsung Eco Bubble’ı benzerlerinden ayrıştırıyor.   
Her ailenin ihtiyacına özel çözümler getiren Samsung Eco Bubble çamaşır makineleri 6kg.’dan 14kg.’a kadar farklı yıkama kapasitesine sahip modelleri ile tüm Samsung yetkili satıcılarında sizleri bekliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv