Edebiyat Festivali’nde muhteşem final

  • 0
  • 668
Yazı Boyutu:

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen EdebiyatGünleri, Serra Yılmaz’ın şiirleri, Mehtap Meral’in şarkıları ve Latife Tekin’inatölyesiyle tamamlandı.

Türkiye’nin ilk Sakin Şehri Seferihisar’da 22-28 Hazirantarihleri arasında düzenlenen ve birbirinden ünlü yazar-şairlerin katıldığıEdebiyat Günleri muhteşem final gecesiyle sona erdi. Ünlü yazar Latife Tekin’inAkarca Teos Ormancı Kampı’nda gerçekleştirdiği atölye çalışmasıyla başlayan songün, Sığacık Kaleiçi’nde şiir gecesiyle tamamlandı. Şiir gecesinde TürkSinemasının yetiştirdiği, ünü ülke sınırlarını aşan yurtdışında da birçokfilmde rol almış Serra Yılmaz yeraldı. Halkın büyük ilgi gösterdiği gecede,Serra Yılmaz Türk Edebiyatı'ndan hayatta olmayan ünlü şairlerin şiirleriniokudu. Serra Yılmaz’ın ardından Mehtap Meral ve Gurup Trio Kaleiçi’nidolduranlara eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Gecede konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer,edebiyatla dolu muhteşem bir hafta yaşadıklarını belirterek, önümüzdekiyıllarda buluşmayı tekrar yapmak istediklerini söyledi ve sanatçılara çiçekvererek teşekkür etti. Başkan Soyer organizasyonu birlikte gerçekleştirdikleriyazarlar Neslihan Acu ve Gülşah Elikbank’a da ayrıca teşekkür etti.

Bir hafta süren Seferihisar Edebiyat Günleri’nde TürkEdebiyatı’nın önemli isimleri Murathan Mungan, Pınar Kür, Bejan Matur, MarioLevi, Murat Gülsoy-Ayfer Tunç, İnci Aral, Buket Uzuner, Gülşah Elikbank-NeslihanAcu, Latife Tekin'le Hüsnü Arkan, Cezmi Ersöz, Haluk Şahin- Orhan Alkaya,Mehmet Yaşın-Gonca Özmen, Küçük İskender, Mehtap Meral ve Serra Yılmaz yeraldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv