Efes’te Romeo ve Jülyet Keyfi

Türkerler Holding’in Mahall Bomonti İzmir projesiyle sponsor olduğu Uluslararası Efes Opera ve Bale Günleri’nin Romeo ve Jülyet balesiyle kapandı. Gecenin sonunda İzmir Opera ve Balesi sanatçıları ayakta alkışlandı.

  • 0
  • 620
Efes’te Romeo ve Jülyet Keyfi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkerler Holding’in Mahall Bomonti İzmir projesiyle sponsor olduğu Uluslararası Efes Opera ve Bale Günleri’nin Romeo ve Jülyet balesiyle kapandı. Gecenin sonunda İzmir Opera ve Balesi sanatçıları ayakta alkışlandı.

Efes Antik Tiyatro muhteşem bir geceye daha ev sahipliği yaptı. Türkerler Holding’in Mahall Bomonti İzmir projesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk uluslararası opera ve bale organizasyonu muhteşem bir gösteriyle son buldu. Efes Opera ve Bale Günleri’nin kapanış gecesinde İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen Romeo ve Jülyet balesi sanatseverleri büyüledi. Efes Antik Tiyatro’nun muhteşem atmosferinde Volkan Ersoy ve Armağan Davran koreografisi ile sahnelenen eser gösterinin sonunda ayakta alkışlandı.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Efes Opera ve Bale Günleri’nin sponsorluğunu üstlenen Türkerler Holding’in Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Türkiye’nin en köklü kurumlarından Devlet Opera ve Balesi ile, çok özel bir mekanda, çok değerli bir etkinliğe imza atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Prof. Dr. Sezgin, “Türkerler Holding olarak Mahall Bomonti İzmir projemizle bugüne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesine destek olduk. Sanata ve sanatçılarımıza hep yakın durduk. Mahall Bomonti İzmir projemizin içindeki tarihi mekanları restore ederek sanatseverlerimizin hizmetine sunduk. Burada Türkiye’nin önde gelen birçok sanatçısının eserlerini İzmirliler’le buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Son olarak 9 Eylül Üniversitesi’nde Kazım Türker Sanat Galerisi ile İzmirli sanatseverlere yepyeni bir mekan kazandırıyoruz. Türkerler olarak, bu topraklardan kazandıklarımızı yine bu toprakların insanlarıyla paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 
Mahall Bomonti İzmir: Tarihi dokuyla iç içe modern bir yaşam
Mahall Bomonti İzmir; kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı. Bomonti Tesisleri arazisinde yükselen Mahall Bomonti İzmir, tarihle içi içe konsepti, konforlu rezidansları, uluslararası standartlarda ofis katları, sanat evi, performans alanı, cep tiyatrosu, seyir terası, alışveriş sokağı, güçlü markaların mağazaları, şık kafe ve restoranlarıyla sakinlerine keyifli bir yaşam sunacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv