EGE-KOOP 14. Projesiyle Turgutlu’da

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ile birlikte ziyaret ederek proje ile ilgili ayrıntılı bilgi sundular.

  • 0
  • 1.162
EGE-KOOP 14. Projesiyle Turgutlu’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Ege Koop; İzmir dışındaki ilk projesine bölgenin cazibe merkezlerinden Turgutlu’da imza atıyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ile birlikte ziyaret ederek proje ile ilgili ayrıntılı bilgi sundular.
 
İzmir’de 1984 yılından bu yana 30 bin konutla 150 bin kişinin yaşadığı modern kentler kuran Türkiye’nin en büyük ve en güçlü kooperatifler birliği Ege-Koop, Ege Bölgesi’ne açılma hedefini hayata geçiriyor. Bünyesinde 200 ayrı meslek grubundan kooperatiflerle birlikte İzmir’in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle birbirinden farklı özelliklere sahip modern kentler kuran Ege-Koop,  İzmir dışındaki ilk projesine “EGE-KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ -1” ile Manisa’nın gözde ilçelerinden Turgutlu’da imza atıyor.

BAŞKAN ERGÜN: DESTEK OLMAK GÖREVİMİZ 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Ege-Koop Danışma Kurulu Onursal Başkanı, Gazeteci-Yazar Öcal Uluç ve Proje ekibiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ayrı ayrı ziyaret ederek ayrıntılı bilgi sundular. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Ege-Koop’un İzmir’deki başarılı çalışmalarını belediye başkanı olmadan önce de yakından takdirle takip ediyordum. Her bakımdan çok hızlı gelişmeye açık Turgutlu İlçemizi tercih etmesinden çok mutlu oldum. Umarım Manisa’da da Ege-Koop yeni proje çalışması yapar. Manisa merkezi olan Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerimizi kapsayan yeni imar planı çalışmaları kısa sürede kesinleşecek. Ege-Koop’a destek olmak bizlerin görevidir” dedi. 

“EGE-KOOP’UN TURGUTLU YATIRIMI HAYIRLI OLSUN” 
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise, “Ege-Koop’un İzmir’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları yakından biliyorum. Tıpkı İzmir’de olduğu gibi Turgutlu ilçemizde de Ege-Koop’un başarılı olacağını inanıyor, büyük bir heyecanla projenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Turgutlu’ya yapılan her yatırımı desteklemek bizim görevimizdir” dedi.
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, İzmir’de devam eden projeleri ile birlikte birikimlerini başta Ege Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin farklı illerine taşıma hedefinde ilk durak olarak Turgutlu’yu seçtiklerini söyledi. Genel Başkan Hüseyin Aslan; “Turgutlu’nun, İzmir ve Manisa merkezine yakınlığı, gelişen sanayisi, önemli ulaşım güzergahları üzerinde yer alması ve tarım potansiyeli ile bölgenin yıldızı parlayan yerleşim yerlerinden. İzmir-Ankara Karayolu üzerinde bulunan, Ege Bölgesi’ne can suyu olacak İzmir-İstanbul Otoyolu’nun da hemen yanından geçeceği Turgutlu’nun gelişimine, modern kentleşme örneklerimizden birini sergileyerek katkı koymaya hazırlanıyoruz. EGE-KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ-1 Turgutlu’nun en gözde bölgesinde yükselecek” diye konuştu.

TURGUTLU’YA DA POZİTİF KATKI SAĞLAYACAK
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, EGE-KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ -1’nin başta Turgutlu olmak üzere Manisa’da büyük heyecan yarattığını dile getiriyor, İzmir dışındaki ilk projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Manisa-Turgutlu Yolu üzerinde, Özdilek Mağazası’na 600 metre, merkeze 2 kilometre mesafede 6 bin 582 metrekare alana kurulacak EGE-KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ-1’de 3 blokta 8 farklı tipte 2+1 54 adet ( brüt 141.68 m2, 145.94 m2, 177.98 m2), 3 tip 3+1 96 adet (brüt 173.24 m2, -178.35 m2, 198.51 m2, 213.35 m2, 227.35 m2)  toplam 150 daire yer alacak. 20-25 milyon liraya mal olacak projemize önümüzdeki mart ya da nisan ayında başlamayı ve 2019’da tamamlamayı hedefliyoruz. Lansmana özel 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğumuz EGE-KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ -1, göz kamaştıran mimarisi, güneşlenme terasının bulunduğu yüzme havuzu, açık-kapalı otoparkı ile Manisa’nın parlayan yıldızı Turgutlu’nun planlı gelişmesine pozitif katkı sağlayacak.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv