Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, bedensel engelliye akülü araç hediye etti

  • 0
  • 607
Yazı Boyutu:

Ege-KoopGenel Başkanı Hüseyin Aslan, bundan iki yıl önce bir deniz kazası sonucundaomuriliği zedelenerek bedensel engelli hale gelen 28 yaşındaki Recep Kurt’a,akülü araç hediye etti.  

Aslan,engelli Recep Kurt’u evinde ziyaret ederek, kendi kucağında aşağı indirip,akülü arabaya bindirerek, caddede gezdirdi.  Duygulu anların yaşandığı bu tabloda engelli Kurt,Aslan'a göz yaşları ile teşekkür ederek, "Bir yıldan beri böyle bir araca sahip olmanın hayalleri içindeydim. Ancak maddidurumumuz uygun olmadığı için hayalden öteye geçememiştim" dedi. RecepKurt’un babası Muzaffer Kurt da Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'akendilerinin alamadığı bu akülü engelli aracını aldığı için teşekkür etti.

ASLAN: ENGELLİLER TOPLUMUMUZUNNAMUSUDUR
Aslan da,yaptığı konuşmada, " Engellilerhepimize emanettir. Toplumumuzun namusudur, onlara sahip çıkmak, sorunlarınınçözümüne katkı sağlamak bir insanlık görevidir. Hepimiz her an engelliolabiliriz. Engelliye acıma duygusu ile yaklaşmak değil onu toplumakazandıracak ve üretim sistemine dahil edecek projeler yapmak gerekir. Sosyaldevletin en önemli görevlerinden biri de engellisine sahip çıkmak ve iş gücünekatarak, aş ve iş temin etmektir" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv