Ege-Koop Konut Sektörünün Amiral Gemisi ve Otoritesidir

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 7 Ocak’ta yapılan CHP il kongresi ardından görevi devralan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

  • 0
  • 392
Ege-Koop Konut Sektörünün Amiral Gemisi ve Otoritesidir
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 7 Ocak’ta yapılan CHP il kongresi ardından görevi devralan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bugüne kadar 5 milyon metrekarelik imarlı alanlarda alt ve üst yapısıyla 150 bin kişinin yaşadığı yaşam alanları oluşturduklarını belirterek, "Ege-Koop, konut sektörünün hem amiral gemisi hem otoritesidir" dedi.  

CHP İl Başkanlığı ziyaretinde Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a yönetim kurulu üyeleri Zehra Ersaçan, Tayfun Saydere, Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Sebahattin Kavak eşlik etti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel beraberinde il başkan yardımcıları Yaşar Ali Çalışkan, Azmi Kumova ile Ege-Koop Genel Başkanı Aslan ile yönetim kurulu üyelerini karşıladı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel toplantıda İzmir il örgütünün kendine önemli bir görev verdiğini belirterek CHP’nin Türkiye’nin emniyet sübabı olduğuna dikkat çekti. Ege-Koop’un Atatürkçü ve demokratik yaklaşımını takdirle karşıladıklarını belirten Yücel 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimlerin ülke geneli için büyük önem arz ettiğini İzmir’in planlı gelişmesine projeleriyle katkı ve hizmetlerinin hiçbir zaman yok sayılamayacağını vurguladı. Hüseyin Aslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun İzmir için hayati önem taşıyan kentsel dönüşüm projelerindeki "Yüzde 100 anlaşmalı" anlayışı nedeniyle Türkiye’ye örnek bir tabloyu sergilediğini söyledi. Aslan, İzmirli inşaat şirketlerinin Kocaoğlu’nun kentsel dönüşüm ile ilgili sunduğu imkandan faydalanmaları gerektiğinin altını bir kez daha çizdi.

EGE-KOOP KENT YÖNETİCİLERİN KILAVUZU OLDU
Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan  "Bünyesinde her meslek gurubundan 200 ayrı meslek gurubuna dahil kooperatifin yer aldığı Ege-Koop Türkiye’nin en kapsamlı ve yatırımcı sivil toplum kuruluşudur. 34 yıl önce İzmir’de kurulmuş ve Türkiye’ye mal olmuş konut markasıdır. Ege-Koop, İzmir’in planlı gelişmesine sözde değil özde yaptıklarıyla, eylemli bir şekilde kendi yarattığı bütçe ile 5 milyon metrekarelik imarlı alanlarda 150 bin kişinin barındığı yeni kent parçalarını İzmir’e kazandıran ve pek çok dar gelirliyi uygun koşullarda konut sahibi yapan,  kar amacı olmayan bir örgütlenme modelidir” dedi.
 
Ege-Koop’un İzmir’in 12 büyük ilçesinde tamamladığı projelerin önemine dikkat çeken Aslan, "150 bin kişinin yaşadığı bu projeleri bir anlığına yok sayın. Düşünün ki bu projeler hiç hayata geçmeseydi İzmir’in konut ve kentleşme sorunu bugün işin içinden çıkılmaz hale gelirdi" diye konuştu. Kentsel dönüşümün temsilcisi olduklarını ve İzmir’de binlerce vatandaşı güvenli ve sağlıklı yapılarla ev sahibi yaptıklarını da ifade eden Aslan “Amacımız aynı. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu seminerlerle vatandaşa anlattık ve bunları kitaplaştırdık. Halen bilgi kaynağı olarak yararlanıyorlar. Ege-Koop kurumsal yapısıyla sektörün hem amiral gemisi konumundadır hem de otorite haline gelmiştir. İzmir’de doğmuş, İzmir’de büyümüş ve Türkiye markası olmuş Ege-Koop’un İzmir’in planlı gelişmesi ve konut sektörüyle ilgili her zaman görüş bildirme hakkı vardır" dedi.  Planlı bir kentleşme için Ege-Koop'un verilecek tüm görevlere hazır olduğunu söyleyen Aslan , İzmir'in bugünden itibaren önümüzdeki 50 yılı kapsayan projelerle geleceği yakalayabileceğini belirtti. 
 
CHP TÜRKİYE'YE LAZIM
CHP'nin Türk siyasi hayatına demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık için verdiği mücadeleyle damga vurduğunu söyleyen Aslan, "CHP bünyesinde Türkiye için en önemli öğeleri barındırıyor. Cumhuriyet ve halk, Türkiye'yi en iyi anlatan iki kelimedir. CHP, yenilikçi bir anlayışla birlik ve beraberliğimizi ortaya koyabilecek güçte bir partidir. Şu kesin ve net, CHP, Türkiye'ye lazım. Bu yüzden sizin nezdinizde CHP'nin yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv