Ege-Koop'tan Güzelbahçe'de yeni hayat fırsatı

İzmir'in 12 ilçesinde 34 yıldır tamamladığı özel projeleriyle 150 bin kişiye modern kentlerde sağlıklı ve güvenli yaşam alanları kazandıran Ege Koop, gayrimenkul piyasasının yükselen yıldızı Güzelbahçe'deki yeni projesiyle yeni bir cazibe merkezi oluşturacak.

  • 0
  • 3.411
Ege-Koop'tan Güzelbahçe'de yeni hayat fırsatı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in 12 ilçesinde 34 yıldır tamamladığı özel projeleriyle 150 bin kişiye modern kentlerde sağlıklı ve güvenli yaşam alanları kazandıran Ege Koop, gayrimenkul piyasasının yükselen yıldızı Güzelbahçe'deki yeni projesiyle yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. Güzelbahçe Seferihisar yolunda 83 bin metrekare imarlı arazide 60 villa ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak 4 tipten oluşan 100 daire ile birlikte 20 dükkandan oluşan “LA CASA GÜZELBAHÇE”, sosyal donatı alanlarıyla da yatırımcısına yeni bir hayat sunacak.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin ASLAN; “döviz kurundaki belirsizliğe rağmen hazırladıkları özel proje ile ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara alternatif bir yaşam sunduklarını” açıkladı. “LA CASA GÜZELBAHÇE” projesinin Seferihisar'a 10, Urla'ya 15, Çeşmeye 40, Konak'a ise 20 dakika uzaklıkta olduğuna dikkat çekerek; "Ege-Koop 34 yıldır tamamladığı birbirinden özel projeleriyle vatandaşlara önemli yatırım yapma imkanı sundu. Ege-Koop’tan konut ya da arsa sahibi olanlar hiçbir yatırım aracından elde edemeyeceği yatırımla her kesimden insanı mutlu etmeyi başardı. 16. projemiz “LA CASA GÜZELBAHÇE EVLERİ”nin bulunduğu imarlı alanda yıllar önce yapılan ancak çeşitli nedenlerle tamamlanamayan konutlar yıkılacak, yerine bölgenin en nitelikli konutları yapılacak” dedi.

HUZURLU YAŞAM
“LA CASA GÜZELBAHÇE EVLERİ”nde sadece daire-dükkan-villa üçgeninde kalmayıp sosyal bir yaşam alanı sunacaklarını ifade eden ASLAN; “projenin brüt 83 bin metrekareden oluştuğunu” belirtti. ASLAN; “Projemiz sadece daire, dükkan, villa üçgeniyle sınırlı değil. Burada sosyal yaşamın ihtiyaçları da en yüksek standartlarda karşılanacak. Projemiz, ‘doğru yaşam’, ‘üyelere mutlak kazanç’ ve ‘huzurlu yaşam’ ilkesiyle hazırlandı. Sosyal tesis alanları, okul öncesi eğitim-kreş, yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol ve mini futbol sahası ile kapalı-açık otoparkı ile bölgenin en cazip yaşam alanlarında birisine daha imza atıyoruz” diye konuştu.

DENEYİMLİ EKİP İŞ BAŞINDA
Ege-Koop sorumluluğunda BADEMLER TERAS EVLER KONUT YAPI KOOPERATİFİ tarafından hayata geçirilecek projenin henüz kamuoyu ile paylaşılmamasına rağmen özellikle İzmir dışından yoğun ilgiyle karşılaştığını belirten ASLAN; “temelin en geç bir yıl içinde atılacağını” söyledi. ASLAN; Bademler Teras Evler Konut Yapı Kooperatifi kurucuları arasında avukat, yüksek inşaat mühendisi, maden ve makine mühendisi, doktor, ekonomistten oluşan deneyimli bir ekibin yer aldığını da ifade ederek, “LA CASA GÜZELBAHÇE EVLERİ”, hem bölgenin yeni cazibe merkezi hem de yeni bir yaşam alanı olacak. Bu fırsatı kaçırmayın” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv