Ege-Koop’tan Yeni Yıl Armağanı

150 bin kişiyi mülk sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olan Ege-Koop, zorlu geçen 2017’nin ardından yeni yılda yeni fırsatlar arayanları unutmadı. İzmir'in gözde turizm merkezlerinden FOÇA'nın kendine has güzelliği ve taş evleriyle meşhur GERENKÖY MAHALLESİ'nde 300 ile 623 metrekare arasındaki hemen tapu teslim ve inşaat yapımına hemen başlanabilecek imarlı arsalar 50 şanslı yatırım imkanı sunuyor.

  • 0
  • 631
Ege-Koop’tan Yeni Yıl Armağanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

150 bin kişiyi mülk sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olan Ege-Koop, zorlu geçen 2017’nin ardından yeni yılda yeni fırsatlar arayanları unutmadı. İzmir'in gözde turizm merkezlerinden FOÇA'nın kendine has güzelliği ve taş evleriyle meşhur  GERENKÖY MAHALLESİ'nde 300 ile 623 metrekare arasındaki hemen tapu teslim ve inşaat yapımına hemen başlanabilecek imarlı arsalar 50 şanslı yatırım imkanı sunuyor. 
 
İzmir’de 33 yıldır konut ve arsa bazında her türlü yatırımcıya imkan sunduklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,  geçtiğimiz yıllarda Menemen’deki Villakent alanında parsel bazında arsa alanların kısa sürede yüzde 300 ile 500 oranında değişen avantajlar elde ettiklerini hatırlattı. Aslan, yeni yıl öncesinde yine benzer bir fırsat sunduklarına dikkat çekerek “Kısa sürede yatırım olarak değerlendirebilecek, sevdiklerine, çocuklarına, torunlarına ve  geleceklerine yatırım yapmak isteyenler için imarlı 300 ile 623 metrekare arası, hemen tapu teslim arsa kampanyası ile  kriz ortamında faiz, bono ya da dövizden umudunu kesenler için kalıcı iyi bir yatırım alternatifi hazırlardık” dedi.

2017 yılının son günlerinde sınırlı birikimi olanları için Foça yolu üzerinde Gerenköy mevkiindeki bu fırsatın aynı zamanda yeni yıl hediyesi olduğunu da ifade eden Aslan, “Ana yola ve Belediye otobüs durağına bitişik, Foça merkeze 10 dakika mesafede, 300 ve 623 metrekare net parsel arsalardan 50 şanslı yatırımcıya bir daha ele geçmeyecek fırsat sunuyoruz” diye konuştu.  Alan kat sayısı yüzde 40 imarlı, hemen inşaatına başlanabilecek bu fırsattan yararlanmak isteyenler 300 metrekare net imarlı arsaya 125 bin TL’ye sahip olabilecek. Yatırımcı kendi arsasını kendisinin belirleyeceği bu fırsat ise 2017 yılı sonuna kadar geçerli olacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv