Ege-Koop’un Serbest Kürsüsü’nde Türkiye’nin Ekonomisi Konuşulacak

  • 0
  • 699
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en büyük siviltoplum kuruluşu Ege-Koop, ilk ikisi büyük ilgi gören Serbest Kürsü Programı’nınüçüncüsünde özellikle 17 Aralık’ta gerçekleştirilen yolsuzluk ve rüşvetoperasyonu ile daha da sıkıntılı bir sürece giren ülke ekonomisini masayayatırıyor.

Siyasetçisindenakademisyenine, sanatçısından işadamına, gazetecisinden sivil toplum örgütübaşkanlarına kadar İzmir’in kanaat önderlerini bir araya getirerek kent ve ülkesorunlarına çözüm sunacak pek çok etkinliği gerçekleştiren Ege-Koop DanışmaKurulu’nun organize ettiği, Bornova Belediyesi’nin de destek verdiği 3. SerbestKürsü’nün konusu ‘Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor’ olarak belirlendi.

AÇILIŞIGENEL BAŞKAN HÜSEYİN ASLAN YAPACAK!
Açılış konuşmalarını Ege-Koop Genel Başkanı HüseyinAslan, Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Avukat Metin Öney ve Bornova BelediyeBaşkanı PROF. DR. KAMİL OKYAY SINDIR’ın yapacağı programda eski Devlet Bakanı UFUKSÖYLEMEZ, Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi ve Ege-Koop DanışmaKurulu Üyesi DOÇ. DR. MEHMET UFUKTUTAN ile Ekonomist, Ege-Koop Danışma KuruluÜyesi DR. ALİ NAİL KÜBALI ülke ekonomisinin geldiği noktayı ve 2014 yılınailişkin öngörülerini aktaracak. 25 Ocak Cumartesi günü Bornova Belediyesi NikahSarayı’nda gerçekleşecek program saat 14.00’da başlayacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv