EGE SERAMİK AMERİKA’DA YENİ ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

  • 0
  • 701
EGE SERAMİK AMERİKA’DA YENİ ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan  Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi.  40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.  1991 yılından beri Amerika’da faaliyet gösteren Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı.

Fuarda ahşap, mermer ve beton yüzeyli ürünler, Rain Forest, Elegant Wood, Bambu , Savannah, Divina, Magma , Empire, Crown, Ege Tech, Belgium Stone, Protech, Nordic Wood, Rome, DownTown, Mirage, Classico, Jupiter serileri   sergilendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller,  Coverings Fuarı’na katılımlarıyla ilgili ‘’sektörün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen COVERINGS Fuarı ile Amerika ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen birçok ziyaretçiye ulaştık ve ürünlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık.  Oldukça başarılı faaliyetler gerçekleştirdiğimiz Amerika  pazarımızın sürekliliği ve gelişimi hedefi ile katıldığımız fuarda ürünlerimizin ilgi çekmesi bize gurur veriyor. ‘’ dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv