Ege sularında kongre zamanı!

Celestyal Cruises’un gözde gemilerinden Nefeli; gemide düzenlenen Pharmasea Gemide Eczacılık Kongresi’nin ikincisine evsahipliği yaptı. Kongrenin konukları arasında Prof. Dr.  İlber Ortaylı ve Yaşam Koçu Aret Vartanyan vardı. Celestyal Nefeli, 24-28 Eylül arasında 23. Türk Pedodonti Kongresi’ne de evsahipliği yapacak

  • 0
  • 885
Ege sularında kongre zamanı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Türkiye’den daha çok gezgini gemi seyahatiyle buluşturmayı hedefleyen cruise firması Celestyal Cruises; kongre turizmine de yeni bir soluk getiriyor. Ege sularında Yunan Adaları turları yapan Celestyal Nefeli; sadece tatilcilerin değil kongre turizmcilerinin de gözdesi.

Celestyal Cruises; Pharmasea Gemide Eczacılık Kongresi’nin ikincisine evsahipliği yaptı. Kongre; geçen yılda Celestyal Cruises gemilerinde gerçekleşmişti. Eczacı Dergisi tarafından düzenlenen kongrenin ünlü konukları arasında Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Yaşam Koçu Aret Vartanyan vardı. 1074 yolcu kapasiteli Celestyal Nefeli; kongre kapsamında Türk Eczacılar Birliği yönetimi ve oda başkanları ile 174’ü eczacı olmak üzere aileleri ile birlikte toplam 400 kişilik eczacı grubunu ağırladı.

 
Kongre katılımcıları; eczacılığa dair önemli ve güncel konuları konuştukları oturumlarının yanı sıra gemide eğlenceli hayatın keyfini de çıkardılar. İzmir’den hareket ederek Ege sularına açılan Nefeli’de düzenlenen kongreye katılan eczacılar Sakız, Santroni, Rodos ve Girit adalarını gezme fırsatı buldular. Prof. Dr. İlber Ortaylı “Dünden Bugüne Eczacılık Tarihi” başlıklı konuşmasında eczacıların tarih boyunca sağlık danışmanımız olduğunu vurgulayarak ‘’Eczacıların işi sadece kutu satmak değildir. Eczacıya bakkal muamelesi yapılamaz”dedi. Kongrenin bir başka tanınmış konuğu Aret Vartanyan ise ‘’Gerçekten Yaşıyor musun’’ başlıklı Celestyal Nefeli; 24-28 Eylül tarihleri arasında da 23. Türk Pedodonti Derneği Bilimsel Kongresi’ne de evsahipliği yapacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv