Ege’de doktorlardan rock konseri

  • 0
  • 1.673
Yazı Boyutu:

14 Mart Tıp bayramıkapsamında Ege Üniversitesi’nde doktorlardan oluşan The Rocktors grubu,meslektaşlarına rock konser verdi.  

Ege Üniversitesi, 14 Mart Tıp Bayramıkapsamında şenlikler düzenliyor. Bu şenlikler içerisinde Ege Üniversitesi TıpFakültesi Muhiddin Erel Amfisi’nde, doktorlardan oluşan The Rocktors grubu,meslektaşlarına rock müziğin efsane isimlerinden en sevilen şarkıları çaldı.

The Rocktors’ınyorumuyla Bon Jovi gibi yabancı rock efsanelerinin yanı sıra Duman, Mor veÖtesi gibi yerli rock yıldızlarının da şarkılarıyla dinleyiciler eğlencelidakikalar yaşadı. 

Konserde; Ege Üniversitesi Hastanesi’ndegörevli Çocuk Cerrahı Prof. Dr. Coşkun Özcan basgitarda, İzmir Kent HastanesiOrtopedi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Akel elektrogitar ve vokalde, Ege ÜniversitesiHastanesi Göğüs Cerrahı Doç. Dr. Kutsal Turhan bateride, İzmir Kent HastanesiEstetik ve Plastik Cerrahı Opr. Dr. Kamil Kılıç elektrogitarda Tepecik Eğitimve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Soysal Turhan klavye ve vokaldeyer aldı.

Konser sonrasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Tahir Yağdı, grup üyelerine teşekkür belgelerini takdim etti.
Oray Köseoğlu-Maşide Eker-  İZMİR(EgeAjans)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv