EGE’DEN BEDÜK GEÇTİ

  • 0
  • 709
EGE’DEN BEDÜK  GEÇTİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Kaymakamlığı  ve Bornova Belediyesi tarafından yapılan projeyle, ilgiye ihtiyacı olan çocuklara ulaşılmaya çalışıldı. Bu proje kapsamında Bedük ile Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evi’nde bir söyleşi düzenlendi. Bedük, söyleşi kapsamında kendisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Söyleşi sonunda ise Bedük, seçtiği üç kişiye imzalı albümlerini hediye etti.
 
ÇOCUKLAR İÇİN Bİ’ DANS ETSEK!
Korunmaya Muhtaç Çocuklar  Koruncuk Vakfı İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli’nin sunumuyla başlayan etkinlik, Çağan Irmak’ın yönettiği ve Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı “El ver, hayata tutunsun” sloganıyla başlayan bir kamu spotu sunuldu.  Kültür Sanat Evi’nde kurulan stantlarda satılan eşyalardan elde edilen kazanç , çocukların ihtiyaçlarını gidermek ve yılbaşında onları mutlu etmek için harcanacak.

KÜÇÜKTEN BÜYÜĞE 
Etkinlik, Koruncuk Vakfı, Kit-Vak, Tülay Aktaş İşitme Engelliler İlkokulu, Aşık Veysel Görme Engelliler İlkokulu ve Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi işbirliğiyle düzenlendi. Işıl Nişli’ni yaptığı konuşmada, çocukların yalnızca 18 yaşına gelene kadar değil, küçüklükten 24 yaşına gelip hayata tutunana kadar onlara aile olduklarını söyledi. Etkinlik, Gateway  Topluluğu’nun Bedük’e verdiği plaketle son buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv