Egemenlik Türk Milleti’nindir, Tartışılamaz

  • 0
  • 549
Yazı Boyutu:

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İlBaşkanı Necat Karataş 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla birmesaj yayınladı. Karataş mesajında Egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletindeolduğunu hiçbir zümre, kişi ve kuruluşun millet egemenliğinin üstündeolmadığını vurguladı.  

MHP İzmir il başkanı Karataş yaptığıaçıklamada; “23 Nisan’ı kutlamak bizim için milli bir onur ve milli bircoşkudur. 23 Nisan demek aynı zamanda bir milletin emperyalizme karşı topyekûnortaya koyduğu azim ve kararlılığın bayrağıdır. Bu öyle bir azim vekararlılıktır ki ezilen ve yok edilmek istenen bütün milletlere timsalolmuştur. Bu sebeple 23 Nisan demek, Yüce Türk Milletinin TBMM gibi kutsal birkurumda tek bir hedefe yönelerek verdiği kutsal mücadele ile sömürgeciliğekarşı milli uyanışın ve milli başkaldırının bütün dünyada dalgalanan şanlısancağıdır.    

KimseMillet’in Üzerinde Değil  
Bu sancak sonsuza dek dalgalanacak ve TürkMilleti, Millet Egemenliğine dayalı devlet anlayışından hiçbir şekildevazgeçmeyecektir. Kim olursa olsun ve adı ne olursa olsun Milli Egemenliği yoksayarak başına buyruk hareket etmeye kalkışanlar şunu bilmelidir ki; bugünKuruluşunun 94’üncü yılını kutladığımız TBMM biz Türk Milliyetçileri için halageçmişin kutsaniyetini, soylu milli mücadelemizi, bu yolda ortaya konan azim vekararlılığı  taşımaktadır. Kendini TBMM’ninve Millet Egemenliğinin üzerinde görenler bu gerçekle yüzleşmelidir. Egemenlikkayıtsız şartsız Türk Milletinindir, tartışılamaz.   

Bugün, Dünya Türklüğünün ve tüm ezilenmilletlerin kalesi durumunda olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu yapısındanhiçbir zaman vazgeçmeyecek, Milli Egemenlikten, birlik ve bütünlüğünden biradım bile geri atmayacaktır. Türk Milliyetçileri ve MHP bu imanın teminatı,savaşçısı ve bekçisidir. 

Türk Milleti, Yeni Bir Çağbaşlatacaktır
 Milli irademizi çelik gibi bir ruhla bütündünyaya haykıran Atatürk ve silah arkadaşları kurtuluş yolunda dün hangiiradeyi taşıyorsa biz Türk Milliyetçileri de bugün aynı iradeyi taviz vermedentaşıyoruz. Atatürk’ün önderliğinde verdiğimiz İstiklal Mücadelesi bugün deengel tanımadan sonsuzluğa  ulaşacak;Türk Milleti Dünyada yeni bir iman çağı başlatacaktır.  Biz bu yolda and içtik. 

Bu vesile ile 23 Nisan’ı çocuklarımızaarmağan eden Atatürk ve Silah arkadaşlarını, TBMM’yi kuran millet evlatlarınısaygı ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. 23 NisanMilli Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Türk Milleti’ne, Dünya Türklüğüne ve bütünezilen milletlere kutlu olsun.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv