Ege’nin ilk emlak fuarı geliyor

FUARLAR şehri İzmir’in 43. Fuarı; Elit Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan EXPO/ İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı İzmir Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

  • 0
  • 899
Ege’nin ilk emlak fuarı geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

FUARLAR şehri İzmir’in 43. Fuarı; Elit Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan EXPO/ İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı İzmir Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek fuar ile İzmir’deki emlak fuarı açığı kapatılacak. İzmir ve çevresinde emlak ve gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra, İstanbul, Ankara ve Bursa ile uluslararası katılım sağlanacak.

BÜYÜK ŞİRKETLERİN, BEYAZ YAKALILARIN GÖZÜ İZMİR’DE
Toplantıda konuşan Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekci, Ulusal emlak sektörü içinde İzmir’in farklı bir noktaya geldiğini belirterek, "Büyük şirketlerin, beyaz yakalıların gözü artık İzmir’de. İzmir İstanbul arasındaki otoban ve İzmir Ankara arasındaki hızlı trenin tamamlanmasıyla daha da ön plana çıkacak ve Türkiye’nin yıldızı olan İzmir  daha da parlayacak. Önemli inşaat firmaları İzmir’de arayış içinde. Kentsel dönüşüm kararları da alınarak bölgeler belirlendi. Önümüzdeki süreçte İzmir’de inanılmaz bir değişim ve hareket sağlanacak. Bu değişim ekonominin de canlanması demek. İnşaat sektörü çok sayıda alt sektörü de destekliyor. Fuar İzmir’de emlak fuarını yapmak için yola çıktık. Uluslararası katılım sağlanacak. Partnerlerimizle sözleşmeler imzalandı. Katılımcı konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

EMLAK SEKTORUNE YON VERECEĞİZ
İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ise Şimdiye kadar İzmir’de emlak konusunda herhangi bir fuar yapılmadığını ve bunun büyük bir eksiklik olduğunu anlattı. Bu açığı kapatmak üzere İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ile konuşarak Fuar İzmir’de bu fuarın hazırlığını yaptıklarını belirten Güleroğlu, “ Ticaret Odamız ciddi destek verdi. Uluslararası fuar olduğu için yurtdışı katılımı da olacak. İstanbul, Ankara ve Bursa’nın firmaları var. İzmirli firmalar da katılacak. 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarın temellerini attık. Amacımız İzmir’in planlamasında yeni bölgeler açabilmek. Bunu yaparken meslektaşlarımıza ve 320 iş kolunu destekleyen emlak sektörüne yeni bir yön vermek istedik" diye konuştu.
TÜRKİYE’DE İZMİR MODASI BAŞLADI
İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ise Türkiye’de İzmir modası başladığını ve diğer büyük kentlerde yaşayanların İzmir’in yaşanacak şehir olduğunu kavramaya başladığını belirterek, konuşmasını şöyle tamamladı: "İzmir çok eskiden bu yana yaşanacak şehir ama bazı şehirler yaşanmaz hale gelince İzmir’in değeri daha da arttı. Bu nedenle İzmir’de emlak ve gayrimenkul fuarı yapılması çok önem taşıyor. Emlak sektörüne, esnafa, tüccara inşaatçıya İzmirlilere faydası olacak bir fuar. Aynı zamanda İzmir’e fuarlar kenti olma yolunda yardımcı olacak. 43. fuarımız olacak. Biz İzmir’de her gün fuar düzenlemek istiyoruz. O zaman fuarlar ve kongreler kenti olur, o zaman oteller dolar, o zaman esnaf iş yapar. Fuara katkısı olanlara teşekkür ediyorum."
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv