“E.G.E’nin İncisi Projesi İzmir'den başlıyor

  • 0
  • 771
Yazı Boyutu:

Eczacıbaşı Topluluğu Tüketim Ürünleri Grubu’nda yer alan Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, işletmelerin hijyen standardını belirlemek ve hizmet kalitesini artırmalarına katkıda bulunmak amacıyla yeni bir projeye daha imza atıyor.
 
İşletmelere komple hijyen çözümleri sunmak için müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri, tek bir elden sunmak ve müşteri taleplerini eksiksiz karşılamak amacıyla tüm satış ve danışmanlık faaliyetlerini bir arada sunan Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, Eczacıbaşı güven ve deneyimini de arkasına alarak Kağıt hijyen ürünleri, Kimyasal hijyen ürünleri, Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri, Teknik Servis ile Ekipmanlar olmak üzere dört ayrı grupta hizmet veriyor. Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, Konak Belediyesi ve Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği (KIBİAD) ile işletmelerin hijyen eğitimi ve bilincinin artırılmasında iş ortaklığı sağlamak amacıyla “E.G.E’nin İncisi” projesi için bir araya geldi. Proje, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Pazarlama Müdürleri Selin Orçunus ve Pelin Özbilgin ve KIBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hami Torcu öncülüğünde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde başladı.  Proje kapsamında Belediye’ye bağlı Zabıta ve Sağlık ekiplerinde çalışan personele yönelik “Hijyen” konulu bir seminer verilirken, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde yer alan işletmelere, hijyenin önemi ve hijyen malzemelerinin etkin kullanımı konusunda eğitimler verilmesi amaçlanıyor.
 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği ve Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel ile birlikte yürüttükleri projeyi çok önemsediklerini belirterek, “Türkiye’nin 3. büyük ve bir turizm şehri olan İzmir’de her anlamda örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Bu anlamda turizmin gelişmesinde önemli bir yere sahip olan işletmelerde, standartların oluşturulması için belediye olarak katkı sağlamaya devam ediyoruz. Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel ile birlikte ortağı olduğumuz bu projenin kapsamının genişlemesi ve sürdürülebilirliği için de elimizden gelen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.   
 
Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Pazarlama Müdürü Selin Orçunus ise proje hakkında bilgiler paylaşırken, “Konak Belediyesi ve Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği ile birlikte yürüttüğümüz projemiz kapsamında öncelikle işletmelerin hijyen standartlarının yükseltilmesine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Bu süreçte projeye dahil olan işletmeler ve dernek üyeleriyle hijyen ve hijyen malzemelerinin etkin kullanımı hakkındaki deneyimlerimizi paylaşarak, işletmelerin mevcut durum analizleri yapılmasına katkıda bulunmaya çalıştık. Projenin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla da Mayıs ayında Kıbrıs Şehitleri Caddesinde E.G.E’nin İncisi Hijyen Festivali’ni hayata geçirmeyi planlıyoruz”  dedi. 
 
Müşteri odaklı 80 kişilik uzman satış ekibi,  satış sonrası servis hizmetleri sayesinde müşterilerinin tüm temizlik ve hijyen ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye’nin önde gelen firması konumunda olan Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, her biri kendi alanında uzman markaları, hizmet kalitesi, Eczacıbaşı güvenilirliği ile işletmelerin en önemli çözüm ortağı olarak çalışmalarına devam ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv