EGESEM’den çocuklara ve gençlere eğitim

  • 0
  • 591
EGESEM’den çocuklara ve gençlere eğitim
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege ÜniversitesiSürekli Eğitim Merkezi  (EGESEM), gençlere yönelik  Kariyer PlanlamaEğitimi ve 4-6 yaş grubundaki çocuklara İngilizce eğitimi düzenlenecek.

          

EGESEM gençlerin iş yaşamındaki hedeflerine ulaşmalarınıkolaylaştırmak için “Ergenlere Yönelik Kariyer Planlama” eğitimini Kasım ayındaaçacak.  Gençlerin motivasyonlarını arttırmaya yönelik  düzenlenenkursu, E.Ü. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ragıp Özyürek verecek. Eğitim; mesleklereyönelik farkındalık arttırma, zaman perspektifini geliştirme ve gelecekleilgili plan yapılmasına teşvik etme , sınavlar hakkında bilgi değerlendirilmesi, ilgi ve yetenek doğrultusunda uygun mesleki tipolojilerini belirlemekonularında farkındalık yaratmayı hedefliyor.  İki hafta sürecekolan  etkinlik Atatürk Kültür Merkezi  EGESEM  eğitim salonundagerçekleşecek.

 

Çocuklara EGESEM’den   Dil Fırsatı

EGESEM, 4-6 yaş grubundaki çocuklar ise “Kids Club ÇocukKulübü” eğitim ile buluşturacak . E.Ü. Öğretim Elemanı Aysel Alkan Civelek’inverdiği eğitimde çocuklar,  çeşitli aktivite ve oyunlarla çok sayıdayabancı sözcük öğrenecek.  Eğitim kapsamında,  boyama, renklikağıtlara resim kesip yapıştırma, İngilizce çizgi film seyretme, yabancı dildemüzik dinleme, oyun hamurları, çalgı aletleri ve oyuncaklarla oyun oynama gibiçeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Sadece ön kayıt yaptıran katılımcılarınalınacağı eğitimin kontenjanı 7 kişi ile sınırlı.

    Ayrıntılı bilgi EGESEM’in  (232) 48353 64 nolu telefonundan yada www.egesem.orgadresinden alınabilecek.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv