EGİKAD 7. yaşını kutlayacak

  • 0
  • 610
EGİKAD 7. yaşını kutlayacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, kurulduğu günden bu yana Egeli iş kadınlarını bir çatı altında toplama hedefine her geçen yıl biraz daha yaklaştıklarını belirterek “Bu sayede iş dünyasında var olma mücadelesi veren tüm kadın arkadaşlarımızın sesi olmayı başardık. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Elmasoğlu, derneklerinin 7’nci kuruluş yıldönümünü 23 Ekim Cuma akşamı Küçük Kulüp Alliance Restoran’da gerçekleştirilecek olan törenle kutlanacağını bildirdi.

Kuruluş yıldönümü kutlamaları için tertip edilen akşam yemeğine KAGİDER Kurucu Üyesi, geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Otacı-Kurtsan Holding’in Başkanı Meltem Kurtsan’ın konuk konuşmacı olarak katılacağını ifade eden Elmasoğlu, dernek üyeleriyle birlikte güzel bir akşam geçireceklerini söyledi.

Misyon bayrağını yukarılara taşıdık
Gerçekleştirdikleri proje ve organizasyonlarla her geçen yıl daha fazla kişiye ulaştıklarını belirten Elmasoğlu, “Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım geçmiş dönem yönetim kurulundan aldığımız misyon bayrağını daha yukarılara taşıdığımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde de yeni üyelerimizle daha da güçlenerek yeni projelerle kadınlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yeni döneminin ilk meclisi

Suya indirim sözü için ilk adımı attı

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Arşiv