Egzama hastasından Kecheese’e teşekkür

  • 0
  • 982
Yazı Boyutu:

Faydalarıyla herderde deva, mucizevi içecek olarak bilinen keçi sütü, anne adaylarının,bebeklerin ve yaşlıların kullanımı için gözde bir ürün… Birçok hastalığa iyigeldiği bilinen keçi sütü, egzama hastası Recep Ünlüer’in de derdine çare oldu.Eskişehir’de yaşayan 30 yaşındaki Recep Ünlüer, Kecheese keçi sütününhastalığına iyi geldiğini belirtti.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde Türer A.Ş. Keçi Çiftliği’ndeüretilen % 100 doğal ve katkısız keçi sütü pastörize ediliyor ve Kecheesemarkasıyla süpermarketlerde ve seçkin satış noktalarında tüketicilerinkullanımına sunuluyor. Geçtiğimiz günlerde Kecheese markasının www.kecheese.com.tr internet sitesininiletişim formuna mesaj yazan Recep Ünlüer, Kecheese keçi sütünü kullandığını verahatsızlığına iyi geldiğini belirterek, teşekkür etti. Ünlüer mesajındaşunları yazdı:
“
Merhaba, SizeEskişehir'den yazıyorum. Keçi sütü ürününüzü kullandım ve çok memnun kaldım.Daha önce başka bir firmasının keçi sütünü çok uzun süre kullanmış, fakathiçbir faydasını görememiştim. Sonra anlaşıldı ki; bizim keçi sütü niyetineiçtiğimiz süt inek sütüymüş. Bunu da Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın firmayıdeşifre etmesi sonucu öğrendim. Benim egzama rahatsızlığım var. Keçi sütününrahatsızlığıma iyi geldiğini bildiğim için keçi sütünüzü denedim. İyi ki dedenemişim. Keçi sütünüzü tükettiğim süre boyunca rahatsızlığım en alt seviyeyeindi. Ve içtiğim sütün bu sefer gerçek keçi sütü olduğuna kanaat getirdim.Tedarikçi ağınızı genişletmenizi, ürünlerinize rahatlıkla ulaşabilmeyi vehizmetlerinizin sürekliliğini diliyorum. Saygılarımla…”

Keçi sütü her derdedeva
Türer A.Ş.’nin kurduğu Kecheese, Keçi Sütü İşlemeTesisleri’nde Türk Gıda Kodeksi’ne ve uluslararası standartlara uygun olarakkeçi sütü ve ürünleri üretiyor. Türer A.Ş.’nin Seferihisar’da bulunan keçiçiftliğinde üretilen sütler, tamamen soğuk zincir korunarak elde ediliyor.Katkı ve koruyucu madde içermiyor. Laboratuvarlarda, üretilen sütün vepeynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapılıyor.

K
echeese keçisütü sindirimi kolay, A, B1, B2 ve D vitaminleri ve fosfat oranı yüksek, lezizve kokusuz olmasıyla dikkat çekiyor. Keçi sütü düzenli tüketildiğinde, egzama,astım, sindirim rahatsızlıkları, varis ve alerjik hastalıkların tedavisindeyararlı olduğu uzmanlarca vurgulanıyor. En büyük özelliği inek sütüne göresindiriminin çok daha kolay olması. İnek sütüne göre laktoz oranı daha düşük vehem laktoz intoleransı hem de alerji riski daha az. Doğal, leziz, anti alerjenve besleyici özelliğiyle keçi sütü, hem çocuklar ve yaşlılar hem de sporcularve fit olmak isteyen kadınlar için önemli bir ürün olarak dikkat çekiyor.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Çiçek Festivali 25-28 Nisan'da

Arşiv