EMGD 10 yaşında

  • 0
  • 728
EMGD 10 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2005 yılında kurulan Ege Magazin Gazetecileri Derneği, 10’ncu yaşını bu akşam Hilton İzmir’de düzenlenen, iş, cemiyet ve basın camiasının da katılacağı özel bir gece ile kutlayacak.

Hilton İzmir, Pınar Et, Froma Kimya, Akça Holding, Cevher Grup, Fuga Mobilya, Diva Wedding, Sarper Gıda, Dimes, Megatek, Devajans,  Jefe Gıda ve Bizimizmir işbirliğiyle desteğiyle gerçekleşecek olan gece ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, uzun ve yorucu bir çalışma süreci geçirdiklerini ve bu çerçevede İzmir’in ekonomisine, kültür ve sanatına, eğitimine, sosyal yaşamına katkı koyan 5 isim ile 1 STK’ya İzmir’in Onuru Ödül’ü vereceklerini açıkladı.

Mehmet Kurt, “Ödül vereceğimiz isimler arasında Tarkem Tarihi Kemeraltı İnşaat yatırım Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Aile şirketi Bim Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan ve pek çok uluslararası kurum ve kuruluş yönetiminde görev alan Uğur Yüce, daha öğrenciyken ihtiyaçlı öğrencilere yardım etmeye başlayan,  çok sayıda derneğin kurulmasında görev alan ve kısaca hayırsever olarak  niteleceğimiz Burçin Kipman, İzmir’e Bahçeşehir Kolejlerini, Uğur Okulları’nı ve Bahçeşehir Üniversitesi Yüksek Lisans Programlarını getiren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, İzmir’in yüz akı modacısı Ertan Kayıtken ve Seramik Sanatçısı Bingül Başarır’a ödül vereceğiz. Bu yıl alınan karar uyarınca Bundan böyle her yıl bir STK’ya da İzmir’in Onuru ödülü vereceğiz. İlk ödül Liyakat derneğine.” Dedi.
 
Mehmet Necati Şentürk ve Seyhan Kuralı’nın sunumuyla gerçekleşecek ödül töreninin ardından  program Alaturka Band Türk Müziği Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkılarıyla sürecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv