Emlak Kraliçesi Kuşadası’nda Mekan Kapattı

  • 0
  • 1.091
Emlak Kraliçesi Kuşadası’nda Mekan Kapattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Atv Emlak Turu programının başarılı sunucusu ve yapımcısı DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya, Doğal Yaşam Köyü projesi için bulunduğu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gündüz şantiyede gece de eğlence mekanlarında boy göstererek adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz pazar gecesi Kuşadası Hayal Kahvesi’nde Cem Batu Altıntaş’ın sahne aldığı program için mekanı kapattıran Yalçınkaya, gece boyu özel misafirleriyle müzik ziyafeti çekti.

Misafirleri arasında, Kuşadası'nda çekimleri devam eden Avanak Dedektör adlı sinema filminin ünlü oyuncuları da vardı. Filmin oyuncu kadrosunda Tuğba Özay, Esra Sönmezer, Uğurtan Sayıner, Coşkun Göğen, Gülnihal Demir, Ateş Fatih Uçan gibi önemli oyuncular var.

Cem Batu Altıntaş’ın hazırladığı 45’lik Aşklar adlı programın sahnede olduğu gecede, Erol Büyükburç, Ersan Erdura, Barış Manço, Bilgen Bengü, Asu Maralman ve Selçuk Ural gibi önemli isimlerin 45’lik olarak çıkmış şarkıları, ünlü misafirleri mest etti.

Basına kapalı olarak gerçekleşen geceden geriye “Emlak Kraliçesi” olarak anılan Duygu Meltem Yalçınkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar kaldı..

Her pazar gecesi Kuşadası Hayal Kahvesi sahnesinde olan 45’lik Aşklar projesini, Cem Batu geçtiğimiz yaz Genç TV’de televizyon projesi olarak izleyiciye sunmuştu. Yaptığı başarılı televizyon projeleriyle adından sıkça söz ettiren Duygu Meltem Yalçınkaya’nın, Cem Batu’nun projesine olan ilgisi akla “birlikte bir televizyon projesi mi yapacaklar?” sorusunu akıllara getirdi. Bu sorunun cevabı için gözümüz yeni yayın döneminde televizyon ekranlarında olacak.
Tahir YAMAN

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv